La Jungla
Foto: | 8tv
Xarxes

Els fans colombians de Shakira insulten a Jordi Basté per parlar malament d'ella

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | 8tv

El presentador de ràdio, Jordi Basté, està en el punt de mira dels seguidors colombians de la cantant Shakira.

Què ha passat? Els seguidors de la cantant Shakira estan molt emprenyats amb Jordi Basté per, suposadament, parlar malament de la cantant. Per aquest motiu, el de RAC1 no para de rebre insults dels seguidors de Shakira a través de les xarxes socials.

Context: Va ser el passat diumenge a la nit quan Jordi Basté va visitar el programa de Marc Giró a TVE, Late Xou. Una entrevista on Basté va parlar de Shakira i Piqué. El de RAC1 va dir que ell estava al costat de Piqué, en la guerra que manté amb la cantant, perquè el considera un amic. També va dir que mai a la seva vida havia ballat una cançó de la Shakira i que en el passat, en tres o quatre ocasions, va anar amb Piqué i Shakira a sopar a diferents restaurants de Barcelona i el que li va cridar molt l'atenció és que Shakira, abans de sortir al carrer, sempre anava al bany a maquillar-se i pentinar-se per si li demanaven fotos.

Què li han dit? Una entrevista on Basté no parla malament de Shakira, però els fans de la cantant consideren que sí que ho fa. Per aquest motiu, a través de les xarxes, no han dubtat a carregar contra el presentador de ràdio, on li han dedicat tota mena d'insults. Uns insults que Basté ha compartit en el seu compte de Twitter. Parlem d'això:

En profunditat: L'insult que Basté ha rebut d'un seguidor colombià de Shakira és només una petita mostra dels molts missatges que està rebent en les últimes hores. "Bobo Hijueputa hablando mal de Shakira. Pobre bastardo me imagino que sos otro cacorro basura", es pot llegir en el missatge que ha rebut Basté. Un missatge que s'ha de llegir un parell de vegades, com a mínim, per poder-lo entendre bé.

Per acabar: Jordi Basté no és l'únic que ha de fer front als insults que rep per part dels fans de Shakira. Les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez, per exemple, també reben atacs per part dels seguidors de la cantant. No parlen malament d'ella, només informen de què fa i deixa de fer. El mateix li passa a la catalana Sílvia Taulés, com ha denunciat en alguna ocasió a través de les xarxes.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira