La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Ex de Shakira esbomba intimitats de la relació que va tenir amb ella i acaba plorant

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Shakira no és l'única que factura parlant del seu passat i de les relacions amoroses que no li han funcionat. Un ex seu li ha copiat l'estrategia i ha reaparegut a la televisió, després de molt de temps, per parlar d'ella.

Què sabem? Un ex de la cantant Shakira ha parlat sense embuts de la cantant i ha recordat tot el temps que van ser parella i van estar sortint junts. Una entrevista on l'ex de la cantant ha acabat plorant per Shakira i també ha impactat als espectadors amb el seu actual aspecte.

Què ha dit? L'ex de Shakira que ha parlat d'ella ha estat Osvaldo Ríos, que també va ser nòvio durant una temporada d'Isabel Pantoja. Ríos, molt canviat, ha aparegut en el programa Chisme no Like, del canal A más tv. Ho ha fet per recordar la seva història amb Shakira i alguns dels moments especials que va viure amb la de Barranquilla.

  • "Vam tenir una relació molt maca a escala emocional i espiritual".
  • "Em va escriure cançons que em continuen emocionant quan les escolto".
  • "Les cançons que em va escriure les tinc guardades en tovallons de paper, perquè ella sempre escrivia en els tovallons petits que et donen en els avions".
  • "Ara ella està passant per un mal moment i no crec que sigui possible una reconciliació meva i seva per tornar a ser parella".

A més: El cantant, durant la seva entrevista, s'ha posat molt melancolic i ha compartit amb els espectadors un poema que fa molt temps va composar a Shakira. El poema diu així: 

  • "Vas venir amb el temps i amb el temps, els dies i segles van cremar el teu semblant. Vaig ser cabalós riu amb tu en cada moment, trencant passos a cada instant".

Per acabar: El cantant, abans d'acabar la seva entrevista, s'ha emocionat. El cas és que un dels presentadors del programa ha dit que Osvaldo ha estat i serà "el gran amor de Shakira". Unes paraules que han tocat el cor del cantant, que actualment podria continuar sentint coses per ella. I és que com ha confessat, la relació amb Shakira no es va acabar per res dolent, sinó perquè ella pogués centrar-se en la seva carrera musical. "La falta d'amor no va ser el motiu, sinó desitjar-li el bé i voler que es convertís amb la gran cantant que és ara", ha assegurat Ríos.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira