La Jungla
María Pombo, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: María Pombo, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Premis Ídolo

María Pombo planta Dulceida: polèmica sonada amb l'influencer que li deia "feixista"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
María Pombo, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: María Pombo, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

María Pombo ha estat la gran absència dels Premis Ídolo 2023, els guardons dels influencers espanyols organitzats per Dulceida. Tampoc hi han anat les seves germanes Marta i Lucía. El motiu, que no volien creuar-se amb un dels nominats.

Què sabem? María, Marta i Lucía Pombo van explicar a última hora d'aquest dijous per què havien decidit plantar la segona edició de la gala. Ni més ni menys que una forma de protesta contra la nominació del basc Telmo Trenado a la categoria Stay True, un guardó que finalment es va endur Luc Loren.

En detall: La més contundent de totes, la Marta. Al seu perfil d'Instagram, la mitjana de les germanes ha explicat que no hi anava per "un tema personal amb un dels nominats" —sense esmentar-lo—, de qui ha dit que la nominació "li queda molt gran".

Què diu Marta Pombo?

  • "Va créixer en seguidors gràcies a insultar-nos, a les meves germanes i a mi, i titllar-nos de feixistes".
  • "El hate que va generar cap a la meva família és un tema que m'ha dut a teràpia".
  • "Quan feia humor a costa nostra, els insults que havíem d'aguantar eren constants".
  • "La gent que critica i humilia qualsevol persona no mereix premis ni adulacions".

A més, al canal de TikTok d'Animales Humanos encara hi ha el vídeo on Telmo Trenado recorda l'esbroncada que una de les germanes Pombo li va clavar en mig d'un esdeveniment. És aquest:

@animales_humanos La bronca que tuvo @telmotrenado con una de las Pombo en un evento #viral #parati #foryou #fyp #hazmeviral #lentejas ♬ sonido original - Animales Humanos

Què diu Telmo Trenado?

  • "Em va venir una d'aquestes noies i em va dir, "això que fas a internet, ens envies molt hate, està fatal...". Em va donar un sermó".
  • "Va ser en públic, a meitat d'un esdeveniment. Em va dir "ets una merda de persona", i jo li vaig dir que creia que no connectàvem".
  • "Aleshores em va dir: "D'acord, però que hi posa al teu DNI?". Li vaig dir: "Donosti"".

Per acabar: Cal recordar que María Pombo sí que va anar a la primera edició dels Premis Ídolo, la que es va fer l'any passat. Estava nominada i va ser condecorada amb el premi Ídolo 2022. En aquella ocasió, coincidir amb Telmo Trenado no li va importar gens. Res no ha canviat en els últims dotze mesos. Bé, només una cosa: aquest cop María Pombo no optava a cap premi.

Categoria: La Jungla