La Jungla
Estrena de la segona edició d''Eufòria'
Foto: Estrena de la segona edició d''Eufòria' | TV3
Televisió

Les claus de l'estrena de la segona edició d''Eufòria': un gir final i tres expulsats

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Estrena de la segona edició d''Eufòria'
Foto: Estrena de la segona edició d''Eufòria' | TV3

L’exitós talent de l’anterior temporada de TV3 ha tornat amb una segona edició. Aquest cop, 16 concursants han hagut de lluitar a la primera gala per mantenir-se a Eufòria. Tot i els 4 expulsats que havia marcat la mecànica inicial, el programa ha finalitzat amb un gir sorprenent.

D’on venim: Dels 2.300 aspirants que es van presentar a la primera fase de càsting, només 16 d’ells van aconseguir superar els càstings finals i entrar a la segona edició d’Eufòria.

Al detall: Des dels èxits més actuals fins a clàssics han sonat en boca dels 16 concursants, que han intentat mostrar la seva millor versió i donar-ho tot a l’escenari.

  • Els concursants han pujat a l’escenari en grups de quatre. Cadascun d’ells ha cantat en solitari, mentre els seus tres companys han fet les segones veus.
  • Després de les actuacions de cada grup, el jurat ha decidit quines dues persones anaven a la zona de perill i quines dues se salvaven.
  • Dels vuit col·locats a la zona de perill, des del VAR musical, Clara Luna i Jordi Cubino han escoltat totes les actuacions i han decidit quines persones havien d’afegir a la zona de perill.
  • Finalment, la resta de coaches (Paula, Dani i Albert) han tingut el privilegi de salvar concursants de la zona de perill fins a deixar sis aspirants.
  • El públic ha decidit quines dues persones de totes sis havien de ser salvades, deixant a les altres quatre fora de continuar al concurs.
  • Finalment, s’ha anunciat que hi hauria una persona salvada més. Com les votacions online no han funcionat, el programa ha escollit a la tercera persona més votada a l’anterior elecció del públic.

En profunditat: Els sis aspirants que han quedat, finalment, a la zona de perill han estat la Jim, el Domènec, l’Ethan, la Paula, l’Emmi i l’Héctor; que l’han afegit d’última hora a la zona de perill per la valoració del VAR musical de les seves segones veus.

  • Els més votats pel públic i, per tant, concursants oficials han estat l’Emmi (32%) i el Domènec (23%).
  • Els quatre restants eren els expulsats, però un gir final ha arribat quan una nota a un sobre indicava que el públic podia salvar un més. Com que la nova votació no ha funcionat, la direcció d’Eufòria ha decidit salvar a la tercera persona més votada a l’anterior votació.
  • La Jim (16%) s’ha convertit en la concursant més votada dels quatre aspirants, que han hagut de dir adeu al talent: l’Héctor (13%), la Paula (8%) i l’Ethan (8%).

A partir d’ara: Els 13 concursants continuaran competint setmana a setmana per convertir-se en l’artista més complet de la segona edició del format, treballant com a solistes i com a segones veus dels temes dels seus companys.

  • La persona guanyadora aconseguirà un contracte discogràfic que li permetrà iniciar una carrera musical.
Categoria: La Jungla