La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

La nòvia d'Iñaki Urdangarín s'enfada molt en ple carrer quan li fan aquesta pregunta

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarín estan en boca de tothom pels rumors que corren, que diuen que es podrien casar pròximament i ampliar la família.

Què sabem? Des de fa dies, la nòvia d'Iñaki Urdangarín està sent perseguida pels mitjans de comunicació. Els motius són el possible casament amb Iñaki, un cop es formalitzi la separació amb la infanta Cristina i mare dels seus fills. Ainhoa també acapara l'atenció de tothom pels forts rumors d'embaràs.

Què ha passat? Va ser ahir 14 de març a la tarda quan el programa Sálvame, de Telecino, va fer-se ressò d'uns testimonis que asseguren haver vist a Ainhoa Armentia amb la panxa més inflada en els últims dies. Una panxa més voluminosa que podria ser perquè la basca s'ha saltat la dieta o perquè estaria embarassada. I precisament sobre si està o no embarassada és pel que li han preguntat els reporters d'Europa Press, durant el matí del dimecres 15 de març. La nòvia d'Urdangarín ha fet gala del seu mal caràcter i no ha dubtat a mostrar-se molt cabrejada.

Què ha dit? Lluint una extremada jaqueta de fil color blanc i un mocador blau lligat en el coll, els periodistes han vist a Ainhoa Armentia arribant a la feina. Després de preguntar-li sobre el seu possible embaràs amb Iñaki Urdangarín, ha dit el següent:

  • "Ja us ho vaig dir l'altre dia i no sé per què continueu inventant i inventant".
  • "Ja n'hi ha prou. Tot són mentides".
  • "L'únic que sabeu fer és mentir i no tinc res més a dir".

Per acabar: Va ser a finals de febrer quan els rumors d'un possible embaràs d'Ainhoa Armentia van sortir a llum. En aquell moment els periodistes van preguntar a la parella d'Iñaki sobre si estava o no embarassada i la basca es va enfadar, com ha fet en les últimes hores. La seva resposta fora de lloc va ser: "Vosaltres sabeu més coses que jo. No tinc ni idea del que m'esteu dient".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia