La Jungla
Iñaki Urdangarin, en una imatge d'arxiu
Foto: Iñaki Urdangarin, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia, els plans de boda que no agraden als fills

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Iñaki Urdangarin, en una imatge d'arxiu
Foto: Iñaki Urdangarin, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia continuen fent passes en la seva relació i, després que es filtrés públicament la notícia del divorci amb la infanta Cristina, ara guanyen força els rumors d'un possible casament.

Què sabem? Segons assegura El Español, la parella ja hauria expressat al seu entorn la voluntat de casar-se. Una opció que la família d'ella veu amb bons ulls, però no tant els fills de l'exduc de Palma.

A més, el mateix diari apunta que Juan Valentín i Pablo Urdangarin, els dos fills grans de la infanta Cristina, haurien parlat directament amb el pare d'aquests plans de boda.

  • Els dos petits, en canvi, Miguel i Irene Urdangarin, no serien coneixedors de la notícia per boca d'ell.

En detall: L'únic dels quatre fills que ha encaixat de forma més racional les intencions d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia és el segon, Pablo Urdangarin.

Un altre apunt: Malgrat la voluntat d'Iñaki Urdangarin, Ainhoa Armenia no coneix encara els seus fills. La nova parella de l'exduc de Palma ha preferit endarrerir aquesta trobada per evitar una situació tensa a la família.

Per acabar: Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina ja enllesteixen la firma del divorci, que encara no té una data fixada. Fins ara havien esperat que Irene Urdangarin, la petita de la família, fes 18 anys. El seu aniversari, el proper 5 de juny, deixarà lliure el camí.

  • Després de dissoldre el seu matrimoni, l'exduc de Palma cobrarà una pensió de 25.000 euros al mes, vinculada a una clàusula de silenci.
  • La Casa Reial s'assegura així que no airegi públicament secrets de la família.
Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia