La Jungla
Omar Montes a 'El Hormiguero'
Foto: Omar Montes a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Omar Montes confessa per què va témer per la seva vida a Qatar: "Casi ens maten"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Omar Montes a 'El Hormiguero'
Foto: Omar Montes a 'El Hormiguero' | Antena 3

Omar Montes ha acudit al programa de Pablo Motos per presentar la gira del seu darrer àlbum ‘Quejíos de un maleante’. Tot i això, l’entrevista ha donat per parlar de molts temes diferents, entre els quals ha destacat el de la polèmica que va viure el cantant a Qatar pel Mundial de futbol.

D’on venim: El Mundial de Qatar 2022 va estar protagonitzat per la polèmica, concretament pel que fa al dret de les dones i al col·lectiu LGTBI. Les incendiàries paraules del CEO del Mundial de Qatar o la censura de tot allò relacionat amb el col·lectiu LGTBI van protagonitzar molta indignació a la població.

  • En el cas d’Omar Montes, el cantant va ser un dels protagonistes dels concerts que es van celebrar en aquells dies i va pronunciar unes paraules que no van agradar gens: “Viva l’amor lliure i viva les dones”.

Al detall: Pablo Motos ha recordat al cantant el moment on l’al·legat a favor de l’amor lliure i les dones li van provocar tants problemes al país.

  • “Casi em maten. No s’ho van prendre bé. Tot i que jo ho vaig dir amb l’art i el bon rollo que em caracteritza...”, ha dit Omar.
  • A més, l’ex d’Isa Pantoja ha explicat que, més enllà dels comentaris que va rebre, quan va arribar a l’hotel, el recepcionista li va dir que havien preguntat per ell: “Em va dir que tenia mala pinta i que el millor que podia fer era anar-me’n  a fer un tomb fins que ell veiés que havia desaparegut el perill, perquè havia gent a la qual no li va fer gràcia o volien parlar amb mi”.
  • L’artista ha continuat afirmant que el van trobar i ha dit com va reaccionar: “Al final em van acabar trobant. Vaig haver de sortir corrents i em vaig amargar durant més de tres hores a una bugaderia, i només vaig sortir d’allà quan em van dir que havia d’anar a l’aeroport per tornar a Espanya”.

En profunditat: Finalment, Montes ha justificat la seva actitud: “Vaig equivocar-me, ho reconec, però ho havia de reivindicar. Viva l’amor lliure perquè cada un és lliure d’anar-se’n amb qui li doni la gana”.