La Jungla
Fernando Tejero, The Grefg i Luis Zahera
Foto: Fernando Tejero, The Grefg i Luis Zahera | Telecinco/Antena 3
Televisió

Fernando Tejero i Luis Zahera, fitxatges estrella del nou 'Got Talent: All Stars'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Fernando Tejero, The Grefg i Luis Zahera
Foto: Fernando Tejero, The Grefg i Luis Zahera | Telecinco/Antena 3

Telecinco ha presentat aquest dimecres Got Talent: All Stars, la primera vegada a Europa que es fa una edició especial amb els millors concursants del format de tot el món. Entre les característiques i novetats del format, al jurat format per Risto Mejide, Edurne i Paula Echevarría se sumaran sorprenents convidats.

Al detall: Amb la sortida de Dani Martínez com a jurat de Got Talent per nous reptes professionals de l’humorista, Telecinco i Fremantle han decidit que la quarta cadira del jurat serà rotatòria. És a dir, a cada gal·la s’asseurà un rostre conegut diferent.

  • El primer a seure a la cadira del quart jurat serà l’actor Fernando Tejero, al qual li seguiran el mag Jorge Blass, els actors Leo Harlem, Carlos Areces i Luis Zahera, el cantant Dani Fernández i, a la gal·la final, el convidat serà el youtuber The Grefg.

Què diuen: A la presentació del format, els directius de Mediaset i de la productora s’han mostrat entusiasmats amb aquesta versió pionera a Europa.

  • Jaime Guerra, director de producció de Continguts a Mediaset, ha assegurat que el nivell del càsting és excepcional: “Tots són guanyadors, finalistes o passades d’or en les seves respectives edicions. Com diu Risto, són com les Olimpíades del talent”.
  • D’altra banda, la CEO de Fremantle España, Nathalie García, ha dit que la cadena els va demanar que els concursants fossin “top, top, top”: “Ens ha costat quadrar per agenda, perquè molts estan de gira o tenen actuacions a Las Vegas...”.

Què sabem: L’estructura de Got Talent: All Stars es dividirà en sis programes d’audicions i una Gran Final.

  • Cada audició comptarà amb 12 actuacions de diferents disciplines artístiques que tindran posades en escena molt treballades. De cada gal·la d’audicions, només dos aconseguiran passar directament a la final: una de les actuacions serà escollida per un “pase de oro” del jurat convidat i l’altre per un altre membre del jurat, que escollirà entre les tres més votades pel públic de plató.
  • A la Gran Final competiran els 12 artistes seleccionats a les sis audicions, i serà el públic de plató qui determini qui serà el guanyador.
  • A més, la Gran Final se celebrarà en un plató de 1.400 metres quadrats, recreant un teatre gegant amb platea, pati de butaques i llotges modernes.