La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Iker Casillas es fa viral per un comentari que fa sobre la mida del seu membre

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El que va ser porter del Reial Madrid s'ha fet viral a les xarxes després de fer un comentari íntim en relació a la mida del seu membre.

Què sabem? El que va ser parella de Sara Carbonero està en boca de tothom per les paraules que ha pronunciat en les últimes hores. Unes paraules amb les quals fa referència a una part del seu cos. Unes paraules que han cridat l'atenció de moltes persones. Desgranem què ha dit Iker Casillas, a continuació.

Què ha passat? Iker Casillas s'ha fet viral a les xarxes després de deixar anar un graciós comentari amb relació a les seves parts íntimes. El que va ser futbolista de l'equip blanc, el passat dilluns a la nit, estava parlant amb Ibai Llanos, a través de la plataforma Twitch, sobre el seu equip a la Kings League que es diu 1K FC. Iker Casillas estava donant pistes i informació sobre la plantilla que formarà part del seu equip, quan de cop i volta Ibai Llanos li va fer una pregunta. Casillas, deixant-lo de pedra, va respondre d'una manera que no s'esperava.

En profunditat: Ibai Llanos va voler saber pistes sobre l'equip que Iker Casillas està formant per la segona edició del torneig de la Kings League. "Alguna pista? Algun jugador a destacar?", va preguntar Llanos a Casillas. El que va ser porter va dir: "Sí, de primera divisió". Tot seguit, Ibai Llanos va dir: "Deixaràs anar la bomba? La trauràs aquí?". Iker Casillas va deixar completament descol·locat a l'streamer. L'ex de Carbonero, desviant el tema i fent referència a la mida del seu membre, va dir: "No me la vull treure aquí perquè la tinc petita". Estem parlant d'aquest moment:

Per acabar: Unes paraules d'Iker Casillas que Ibai Llanos ha compartit en el seu compte de Twitter. La publicació ràpidament s'ha fet viral, acumulant moltes visualitzacions i comentaris."Mai hauria imaginat a Iker dient això", "Tots som Iker Casillas", "Gran Iker, però no en aquest aspecte", "Em representa", "És el millor" o "Sinceritat per davant de tot" són alguns dels molts comentaris que es poden llegir juntament amb el fragment de vídeo.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Twitter Futbol