La Jungla
Danae Boronat, aquest dilluns a 'Zona Franca'
Foto: Danae Boronat, aquest dilluns a 'Zona Franca' | TV3
Televisió

Danae Boronat, sorpresa per l'oferta d'Iker Casillas a TV3: "Parlaré amb el director"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Danae Boronat, aquest dilluns a 'Zona Franca'
Foto: Danae Boronat, aquest dilluns a 'Zona Franca' | TV3

Danae Boronat, de TV3 a la Queens League? Quan falten tot just dos mesos pel tret de sortida a la competició, aquesta és l'oferta que Iker Casillas ha fet a la presentadora de Zona Franca. I ella no ha tancat la porta.

Què sabem? Danae Boronat entrevistava aquest dilluns Mayichi a Zona Franca. La streamer de Pineda de Mar serà la presidenta del club 1K FC de Casillas a la Queens League, que busca una entrenadora i més jugadores. A través d'un vídeo que s'ha emès a mig programa, l'exporter del Reial Madrid ha temptejat la periodista per veure si n'estaria interessada.

Què ha dit Casillas? 

  • "Per què no la fitxes pel futbol? Sembla que jugava bé, però ho va deixar pel camí", s'ha adreçat a Mayichi en referència a la Danae.

Què ha dit Danae Boronat?

  • "Hauré de parlar amb el director d'aquest programa i veure si podem fer una ampliació de contracte i anar-me'n amb vosaltres".
  • "Li demanaré a Casillas que em faci de representant, si em va buscant feines".

A més, Mayichi ha parlat del que espera de la seva aventura a la Queens League, i s'ha presentat com una presidenta propera amb les seves futbolistes. "Vull contacte directe amb les jugadores i veure-les entrenar", ha explicat.

Un altre apunt: Aquesta no és la primera oferta de la Queens League que rep una presentadora de TV3 en les darreres setmanes. A principis de febrer, Gerard Romero va fer el mateix amb Helena Garcia Melero, que es va animar a negociar una possible incorporació al projecte.

Per acabar: Zona Franca comença la seva segona setmana d'emissions, després del recanvi de Joel Díaz per Danae Boronat. Amb la tornada a la televisió, el programa no passa per un bon moment d'audiència, i dimecres passat va fer mínim històric amb un 1,7% de share. Aquest dilluns, el late night show de TV3 millora aquesta dada però queda molt lluny del que n'espera la cadena. Amb una mitja del 5,4%, va arrencar amb un 7,6% i va tancar amb un 3,4%.

Categoria: La Jungla