La Jungla
Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Enrenou amb Joana Sanz, ex d'Alves: festa a la discoteca de la suposada agressió sexual

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 20 d'abril de 2023. 17:14
Temps de lectura: 2 minuts
Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Joana Sanz intenta passar pàgina de Dani Alves, quan fa un mes que va trencar amb ell per l'acusació de violar una noia. Encara al centre del focus mediàtic, en aquesta nova etapa qualsevol moviment de la model és analitzat amb lupa. Com la seva última sortida a Sutton, la discoteca on el seu ex hauria agredit la jove que ara el denuncia.

Què sabem? En una publicació al seu compte d'Instagram, Joana Sanz ha compartit les imatges d'una nit de festa amb la seva amiga íntima Sandra Tabarés. Es tracta d'una dedicatòria d'aniversari que ha generat un fort enrenou per l'escenari triat: segons ha pogut saber El Periódico, es tracta de la discoteca Sutton de Barcelona, a l'upper Diagonal.

En detall: A les imatges es pot veure com Joana Sanz i Sandra Tabarés ballen juntes i abraçades. La foto adjunta mostra les models a la mateixa pista de ball i fent-se un petó als llavis, que de seguida s'ha viralitzat a les xarxes socials.

Què diu Joana Sanz?

  • "Per molts anys, Sandra Tabarés. T'estimo. Gràcies per aixecar-me del terra i omplir-me de vitalitat de nou. Seguim sumant moments. En les dures i les madures", escriu al damunt de les imatges de Sutton.

A més, Joana Sanz va fer pública la ruptura amb Dani Alves el 15 de març. A través d'una carta oberta, la model canària va apuntar que havien estat "mesos horribles" i que el futbolista brasiler l'havia "trencat en mil trossos". Tot i això, va assegurar que continuaria estimant-lo per sempre: "Segueixo i seguiré sent aquí, però d'una altra forma".

D'on venim? La discoteca Sutton és precisament el lloc on Dani Alves hauria agredit sexualment una dona de 23 anys la matinada del 30 de desembre de 2022. Per aquest fet, l'exfutbolista es troba en presó preventiva a Brians 2 des del 20 de gener.

Per acabar: Dilluns 17 d'abril, Alves va declarar a petició pròpia davant la jutgessa que instrueix la causa.

  • En la seva última versió, Alves va admetre per primer cop que havia mantingut relacions sexuals amb penetració vaginal amb la denunciant, tot i que va defensar que van ser consentides.
  • El futbolista va justificar la seva versió inicial per no afectar el seu matrimoni. També va dir que la noia l'havia denunciat perquè no havia estat prou atent amb ella després de mantenir relacions.