La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Pipi Estrada diu quant guanya en una tarda a 'Sálvame' i sorprèn perquè ningú s'ho espera

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Pipi Estrada, el que va ser parella de Terelu Campos, i actualment col·laborador del programa Sálvame, ha visitat l'espai d'entreteniment de les nits de 8tv, El Circ, presentat per Frank Blanco.

Què sabem? Dimarts 25 d'abril a la nit Pipi Estrada, periodista esportiu i col·laborador de diversos programes de televisió, va visitar la cadena privada de Catalunya. Una visita on, entre altres, va confessar els diners que cada tarda guanya en el programa Sálvame. I és que els sous dels col·laboradors del programa de Telecinco, des de sempre, han generat molt interès entre el gran públic perquè són molt i molt elevats.

Què ha passat? Al seu pas pel plató del programa El Circ, Pipi Estrada va desvetllar, sense pèls a la llengua, els diners que s'emporta cada tarda que participa en el programa Sálvame. El periodista esportiu, força molest, va confessar que per tarda s'endú 100 euros. Ni més ni menys. La resta del seu sou, va explicar, se l'endú directament Terelu Campos perquè des de fa temps Pipi Estrada està condemnat a pagar a Terelu una alta quantitat de diners, després d'explicar en una entrevista detalls íntims de la vida de la Campos, que va ser la seva parella durant una etapa de la seva vida.

En profunditat: Gràcies a les seves aparicions a la televisió, Pipi Estrada està aconseguint reduir els diners que deu a Terelu Campos, en total 73.000 euros. En aquest sentit, Pipi Estrada va dir que calcula que de cara a l'estiu que ve ja haurà liquidat el deute que té amb la presentadora del grup Mediaset. "Des de fa temps estic pagant religiosament. Jo els diners no els toco, sinó que van directament al jutjat. O sigui que aquest estiu Terleu Campos, gràcies a mi, podrà gaudir d'unes vacances com cal".

Per acabar: Pipi Estrada i Terelu Campos no es porten gens bé, tot i que han de deixar de banda la seva mala relació quan es posen davant les càmeres. I és que tots dos, des de fa mesos, treballen en el mateix programa, Sálvame, que està produït per La Fábrica de la Tele. Un programa, Sálvame, on també treballa Carmen Borrego, germana de Terelu Campos i que també manté mala relació amb Pipi Estrada.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: 8TV Telecinco