La Jungla
Frank Blanco a 'El Circ', i Danae Boronat
Foto: Frank Blanco a 'El Circ', i Danae Boronat | Principal
Televisió

'El Circ' supera 'Zona Franca': les dades d'audiència que situen 8tv per sobre de TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Frank Blanco a 'El Circ', i Danae Boronat
Foto: Frank Blanco a 'El Circ', i Danae Boronat | Principal

El Circ de 8tv ha guanyat la batalla per l'audiència aquest dimecres a la nit a TV3, i s'ha situat per damunt de les xifres d'espectadors enregistrades per Zona Franca.

Què sabem? Aquest dimecres, El Circ de Frank Blanco ha obtingut una audiència mitjana del 2,1% i 23.000 espectadors. Això és una dècima més que el Zona Franca de Danae Boronat, amb un 2% de share i 20.000 espectadors.

En detall: Des del principi de temporada 2022-23, El Circ ha treballat per consolidar l'audiència i millorar números progressivament. En aquests mesos, el late night de Frank Blanco ha aconseguit:

  • El Circ supera el punt de share en el que va de temporada, i reuneix una mitja de 16.000 espectadors, amb una mitja acumulada de 100.000 espectadors.
  • El programa se situa tres dècimes per sobre de la mitja del canal (0,8%), amb un 38% d'increment.
  • Es troba entre els deu programes més vistos en el curs, ocupa la sisena posició i és líder al ranking dels programes d'entreteniment més seguits al canal.
  • El programa ha superat en 21 ocasions la barrera del 2% de share aquesta temporada.
  • Va fer màxim de la temporada el 27 de setembre amb un 3,8%, i màxim d'espectadors el 7 de setembre amb 37.000 espectadors.

A més, 8tv ha fet una aposta per créixer, i ja el passat mes d'octubre va recuperar l'1% de quota de pantalla després de quatre anys. Per aconseguir-ho, destaquen les dades d'audiència que assoleixen cada setmana programes com El fax de 8tv i també El Circ.

Per acabar: Les dades d'audiència d'aquest dimecres són el segon pitjor registre de Zona Franca des que Danae Boronat es va posar al capdavant del format, ara fa deu dies.

Categoria: La Jungla