La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Rosalía fa plorar amb la bonica carta que li envia una seguidora seva de Mèxic

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La cantant catalana, Rosalía Vila, és un autèntic ídol de masses i a tot arreu on va triomfa com ningú i no para d'acumular èxits.

Què sabem? Fa pocs dies la cantant de Sant Esteve Sesrovires va actuar a Mèxic davant de 160.000 persones, que es diu aviat. Un espectacle brutal on els seguidors de la catalana van poder gaudir del seu talent damunt de l'escenari i de totes les seves últimes cançons que s'han convertit en tot un èxit.

Què ha passat? Rosalía, a través de les seves xarxes socials, ha emocionat moltíssim. Ho ha fet compartint la bonica carta que una seguidora seva, de Mèxic, li ha fet arribar. Una carta escrita a mà on la seguidora, que es diu Mar, agraeix a Rosalía ser com és i li confessa que és un referent per a moltes dones, homes, nens i nenes.

En profunditat: "Et mereixes totes les millors coses del món perquè ets una dona meravellosa, talentosa, poderosa, forta, valenta, real, autèntica, única i genuïna". Aquest és un petit fragment de què es pot llegir a la carta que la seguidora de Rosalía li ha fet arribat i ha fet moltíssima il·lusió a la cantant. "És molt difícil expressar tantes coses en tan poc espai, però vull dir-te que si us plau mai deixis d'il·luminar el món amb la teva llum", afegeix la seguidora de Rosalía. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @holamotomami

Per acabar: Una preciosa carta que Rosalía Vila ha publicat en un dels seus comptes d'Instagram per compartir alguns dels molts regals que rep constantment dels seus seguidors. Una publicació de la cantant catalana que no para de sumar 'm'agrada'. Entre els comentaris que ha rebut, per compartir el contingut d'aquesta carta tan especial, destaquen: "Totes som Mar", "Ets una llegenda", "Mar ens representa a totes", "Aquesta carta només diu que veritats", "Jo em sumo a tot el que diu la Mar" o "Gràcies per fer-nos tant feliços".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Rosalía