La Jungla
Lola Índigo a 'El Circ'
Foto: Lola Índigo a 'El Circ' | 8TV
Televisió

El motiu pel qual Lola Índigo sap parlar català: una història d'amor

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Lola Índigo a 'El Circ'
Foto: Lola Índigo a 'El Circ' | 8TV

Per tancar la setmana, aquest dijous nit, El Circ de 8tv ha aconseguit tancar una entrevista amb Lola Índigo. La cantant del moment ha sorprès en dir algunes paraules en català i ha explicat el motiu, que no ha deixat indiferent a ningú.

D’on venim: Alejandra Castelló, col·laboradora habitual d’El Circ, és molt fan de Lola Índigo. Per aquest motiu, la cantant ha visitat el programa i l’ha fet una sorpresa.

  • La col·laboradora, enganyada pel programa i creient que s’anava a fer una sessió de fotos del programa, ha hagut d’endevinar, amb els ulls tapats, de qui es tractava. I s’ha emportat una gran sorpresa!

Al detall: La cantant ha sorprès Frank Blanco en el moment que ha pronunciat algunes paraules en català, com “bona nit, Barcelona” o “pa amb tomàquet”. I Lola Índigo ha explicat l’anècdota que resumeix el motiu pel qual sap un tast de català:

  • L’ex d’Operación Triunfo ha explicat que va tenir una parella catalana.
  • A més, ha explicat que un dia va anar a dinar una fideuada a casa del pare del seu xicot, qui li va preguntar si parlava català. I la cantant va respondre: “una mica”, fet del qual es penedeix.
  • La cantant ha explicat que només sabia un xic de català i, amb la resposta que li va fer, el pare no li va tornar a parlar en castellà.
  • Tot i això, Índigo ha enviat un petó enlaire al pare de qui va ser el seu xicot.

A més: Fa unes setmanes, la cantant va visitar el podcast ‘La Pija y la Quinqui’, on va explicar que es va assabentar de la infidelitat d’un ex perquè un policia de l’aeroport de Xile li va explicar a Cristo, el seu perruquer i amic, que el seu xicot del moment havia mantingut relacions per Skype amb la seva cosina.