La Jungla
Melissa Jiménez, amb Fernando Alonso en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Melissa Jiménez, amb Fernando Alonso en una foto de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Fernando Alonso i Melissa Jiménez, junts: foto a Catalunya que confirma que són parella

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Melissa Jiménez, amb Fernando Alonso en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Melissa Jiménez, amb Fernando Alonso en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

Fernando Alonso i Melissa Jiménez són la nova parella de l'any. Els rumors es van disparar fa una setmana, quan els van enxampar junts a Mònaco, i ara una foto feta a Catalunya confirma la relació.

Què en sabem? La foto més buscada d'Alonso i Melissa la comparteix aquest dimecres la revista ¡Hola!, i es va fer fa poques setmanes al Garraf. Tal com indica la publicació, la periodista es va instal·lar a Sitges a principis d'aquest any, després que el seu ex Marc Bartra marxés a Turquia per jugar al Trabzonspor.

En detall: Alonso i Melissa es coneixen de fa anys, ja que ella cobreix la F1 per DAZN, tot i que ara han començat a veure's amb més assiduïtat. Un acostament que s'ha produït sense que aixequessin sospites, gràcies a la feina de tots dos, per la qual sempre estan a la vora.

  • De fet, últimament han estat vistos en esdeveniments esportius fora de la F1 i sense que ningú sospités que eren més que amics.

D'on venim? La relació entre Alonso i Melissa es va destapar la setmana passada, quan va sortir a la llum una fotografia on apareixen tots dos a Mònaco, malgrat que ella va intentar amagar-se'n. La parella hauria viatjat a Niça des de Barcelona, al jet privat del pilot. Van escollir la Costa Blava per desconnectar uns dies, ja que ell havia de competir tot just després al GP de Montecarlo.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos