La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Melissa Jiménez oblida a Marc Bartra: foto amb un famós de la qual tothom parla

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La periodista esportiva Melissa Jiménez, que va ser parella de Marc Bartra, està d'actualitat arran de la fotografia que circula d'ella a les xarxes.

Què sabem? Melissa Jiménez i Marc Bartra, que des de fa temps surt amb la catalana Jessica Goicoechea, van anunciar la seva ruptura, per a sorpresa de molts, a principis del 2022. Una separació que va tenir lloc cinc anys després de casar-se. La que va ser parella té tres fills en comú.

Què ha passat? Durant les últimes hores circula per les xarxes una imatge de Melissa Jiménez, que no para de rebre tota mena de comentaris i interpretacions. Una fotografia que dona a entendre que la periodista esportiva nascuda a Bèlgica hauria refet la seva vida, un any i uns mesos després de separar-se de Marc Barta. Una imatge de Jiménez on apareix lluint roba còmoda i esportiva, mentre agafa de la mà a la seva filla Gala.

En profunditat: La imatge que ha donat peu a tota mena d'especulacions ha estat una que ha compartit, durant aquest cap de setmana, un seguidor de Fernando Alonso. El seguidor es va trobar amb Alonso a l'Institut Oceanogràfic de Mònaco i li va demanar una imatge pel record. Fins aquí tot bé, si no fos perquè al fons de la imatge apareix la periodista Melissa Jiménez amb la seva filla. La imatge és aquesta:

A més: Segons el programa Socialité, dels caps de setmana de Telecinco, Melissa Jiménez i Fernando Alonso estarien començant una relació. Tot i que de moment cap dels dos ha dit res al respecte. Tant és així que durant els últims dies la periodista d'origen belga hauria estat viatjant amb el pilot de cotxes per diverses ciutats europees. Aquest fet explicaria el fet que Melissa Jiménez aparegui en el fons de la imatge que el seguidor de Fernando Alonso s'ha fet amb ell.

Per acabar: Abans de ser relacionada amb Fernando Alonso, es va dir que Melissa Jiménez podria tenir una relació amb el presentador Dani Martínez. Pel que fa a Fernando Alonso, a final d'abril d'aquest any va posar punt final a la seva relació amb la presentadora de 40 anys d'Àustria, Andrea Schlager.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos