La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Iker Casillas s'ho passa pipa a Madrid amb una model sueca de 36 anys

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

El que va ser porter del Reial Madrid ha estat enxampat passant-s'ho molt bé a Madrid en molt bona companyia. Una model sueca, amb orígens polonesos, que té 36 anys.

Què sabem? Fa uns mesos, a principis de febrer, es deia que Iker Casillas estava enamorat d'una periodista esportiva, amb qui va escapar-se a Roma per passar uns dies. Ella és Ana Quiles. Doncs bé, sembla que Ana forma part del passat perquè a la vida d'Iker ha aparegut una altra noia.

Què ha passat? Segons informa la revista Semana avui dimecres 31 de maig, Iker Casillas estaria feliç i enamorat d'una jove sueca, que treballa com a model i té 36 anys. La noia es diu Michaela Sorle i tots dos han estat vistos sopant en un caríssim restaurant de Madrid. Una cita romàntica que va acabar a casa del que va ser futbolista, on van anar a menjar les postres.

En profunditat: La noia que hauria robat el cor d'Iker Casillas, de cabell fosc com la seva exparella i mare dels seus dos fills, Sara Carbonero, té un passat molt destacable. Va presentar-se l'any 2005 en el certamen de Miss Polònia. També va participar, l'any 2021, en un reality per trobar l'amor, titulat True Love, que es tradueix a "amor vertader". Un amor que sembla que ara ha trobat gràcies a Iker Casillas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iker Casillas (@ikercasillas)

Per acabar: La història entre Iker Casillas i la model sueca, que també ha treballat com a actriu, no és fruit d'un dia si no de ja fa alguns mesos. I és que durant el mes d'abril tots dos van escapar-se uns dies de vacances a Varsòvia, la capital de Polònia. Un viatge del qual Casillas va presumir a les seves xarxes, en el seu compte d'Instagram, tot i que en cap moment va ensenyar de qui estava acompanyat.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos