La Jungla
Eva Soriano, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Eva Soriano, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Fastigós atac masclista a una famosíssima presentadora catalana (i la seva irònica reacció)

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Eva Soriano, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Eva Soriano, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Malgrat les incomptables coses bones que tenen les xarxes socials, hi ha qui s'amaga darrere de l'anonimat per mostrar la cara més negativa d'internet. Així ho ha experimentat aquest dijous Eva Soriano, víctima d'un atac masclista per missatge privat de Twitter.

Què en sabem? La popular presentadora catalana de TVE ha denunciat aquest dijous el missatge sobre els seus pits que ha rebut al seu perfil. "Tu ets conscient que tens tetes grans?", li escriu una persona desconeguda per a sorpresa d'Eva Soriano. La televisiva n'ha compartit públicament una captura de pantalla:

Què diu Eva Soriano? Fent ús de la ironia que tant la caracteritza, la de Reus desarma el seu assetjador amb humor: "Ostres, no en tenia ni idea. De petita vaig perdre la capacitat de veure els volums, en una aposta, així que de veritat, gràcies".

Qui és Eva Soriano? Presentadora de Showriano de Movistar Plus+ i La Noche D de TVE, la reusenca ha passat en poc temps de treballar de caixera de supermercat a tocar el cel de l'humor a Espanya. Fins al punt que, en molt poc temps, ja és la presentadora més pagada de la televisió pública. La còmica cobra 11.000 euros per programa, per damunt d'altres superfamosos de TVE com Jordi Cruz, Samantha Vallejo-Nágera i Pepe Rodríguez de Masterchef; Alaska a Cine de barrio; Santiago Segura a Viaje al centro de la tele i Anne Igartiburu a Corazón.

Categoria: La Jungla