La Jungla
Daniel Clará s'ha casat aquest cap de setmana a París
Foto: Daniel Clará s'ha casat aquest cap de setmana a París | Instagram
Famosos

Així és en Daniel, el fill de Rosa Clará que s'ha casat en una espectacular boda a París

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Daniel Clará s'ha casat aquest cap de setmana a París
Foto: Daniel Clará s'ha casat aquest cap de setmana a París | Instagram

Daniel Clará, únic fill de la dissenyadora barcelonina Rosa Clará, i hereu del seu gran imperi nupcial, s'ha casat aquest diumenge en una fastuosa boda parisenca amb el segell de la mare i que ha reunit centenars de convidats.

Què en sabem? Daniel Clará s'ha casat amb la nord-americana Anne-Marie Colling, després de cinc anys de relació de parella, a la basílica de Santa Clotilde de París. Un dels casaments de l'any, que ha comptat amb l'assistència de superfamosos com Boris Izaguirre, Paloma Cuevas o Luis Miguel.

Qui és Daniel Clará? Únic fill de Rosa Clará, en Daniel té 31 anys i està cridat a ser el successor de la mare a l'empresa. És llicenciat en Arquitectura i té un MBA a Boston, i actualment enfoca la seva trajectòria professional en el gran negoci familiar. Forma part del Consell d'Administració i és la mà dreta de la mare, dirigint les àrees de marketing, producte i vendes.

En detall: El casament del seu fill ha estat "l'encàrrec més important" de la carrera de la Rosa Clará, va confessar ella mateixa fa pocs dies. Com no podia ser d'una altra manera, la núvia anava vestida amb un disseny de la sogra per a l'ocasió.

Com era el vestit? El conjunt d'Anne-Marie Colling pel casament era un vestit joia en chantilly francès brodat a mà amb micropedreria, silueta llapis i escot halter. A més, una sobrefaldilla de gazar de seda natural, amb tres metres de cua, i un vel també de seda i de quatre metres completaven l'obra de Rosa Clará per la seva jove.

Qui és Anne-Marie Colling? Nascuda a Hong Kong, de pare estatunidenc-rus i mare coreana, la dona de Daniel Clará és llicenciada en Econòmiques. La parella es va conèixer a Milan i l'empresari li va demanar matrimoni a Barcelona, amb un anell que havia dissenyat ell.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Moda Famosos Casament