La Jungla
Jordi Basté, presentador d'El món a RAC1
Foto: Jordi Basté, presentador d'El món a RAC1 | RAC1
Famosos

El moment més dolorós de Jordi Basté per la mort de la mare: "No estava preparat"

Barcelona.
Actualitzat: Dilluns, 12 de juny de 2023. 15:16
Temps de lectura: 2 minuts
Jordi Basté, presentador d'El món a RAC1
Foto: Jordi Basté, presentador d'El món a RAC1 | RAC1

Jordi Basté no ha presentat El món a RAC1 aquest dilluns al matí. Tota una sorpresa pels seus oients, que han pogut descobrir el motiu de la seva absència en l'article del presentador aquest 12 de juny a La Vanguardia: dissabte va morir la mare, quan ell era a Istanbul per la final de la Champions.

Què en sabem? Tres hores abans de la final entre el Manchester City i l'Inter de Milà, Jordi Basté va conèixer la mort de la mare per telèfon. Havia viatjat a Istanbul per veure el partit amb el germà de Pep Guardiola, Pere. En la seva tornada a Barcelona, l'últim adeu a la mare li ha impedit aquest dilluns presentar el seu programa a la ràdio.

Què diu Jordi Basté? En la seva columna més colpidora a La Vanguardia, Basté explica així la mort de la mare:

  • "Abans-d’ahir vaig ser a Istanbul. A les sis de la tarda, passejant pel Gran Basar, em va trucar el meu germà Francesc: "Jordi, la mare ha mort". No estava preparat per a aquest cop malgrat la seva delicada salut des de feia anys".
  • "No podia tornar atrapat entre Àsia, Europa i la Champions. No hi ha sentiment més absurd que anar a la final de la Copa d’Europa plorant la mort de la teva mare".
  • "Només vaig comunicar la notícia a l’Adriana, la Janna, les meves filles i Pere Guardiola, amb qui vaig patir el partit i em va cuidar en tot moment. "Segur que guanyarem, Pere", li vaig dir".
  • "Quan Lukaku va fallar, al minut 88, el gol de l’empat italià, el germà d’en Pep em va agafar el cap i va cridar... “no és casualitat”. I vam celebrar la victòria perquè sé el que li ha costat aquesta Champions al Pep i el que ha patit la seva família".
  • "Sempre que arrenqui el full del calendari del 10 de juny rememoraré que el dia que va morir la mare, el City guanyava la seva primera Champions i Pep el seu segon triplet. Una alegria tan trista entre l’espant i el dolor".

En detall: Precisament de la final de la Champions, Basté publicava aquest cap de setmana a Instagram la foto de la celebració amb Pere Guardiola, després de rebre la trista notícia de la mort de la mare, i un missatge misteriós que ara s'entén. "Allò de Lukaku no va ser només sort...".

Seguirà ampliació...

Categoria: La Jungla