La Jungla
Paco Mir, Joan Gràcia i Carles Sans del Tricicle
Foto: Paco Mir, Joan Gràcia i Carles Sans del Tricicle | Europa Press
Famosos

Així és la Julieta, la model revelació filla de Joan Gràcia del Tricicle

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 15 de juny de 2023. 10:07
Temps de lectura: 2 minuts
Paco Mir, Joan Gràcia i Carles Sans del Tricicle
Foto: Paco Mir, Joan Gràcia i Carles Sans del Tricicle | Europa Press

Julieta Gràcia està de moda. La filla menor de l'humorista Joan Gràcia del Tricicle ha viscut, des de ben petita, rodejada del món de la faràndula. I ara la que comença a fer-se famosa és ella. Però no en l'àmbit del pare, sinó seguint les passes de la mare, l'exmodel Ana Fernández.

Què en sabem? Amb 26 anys acabats de fer —el seu aniversari va ser el 10 de juny—, la Julieta Gràcia és tota una promesa de les passarel·les. Una carrera professional que no s'havia plantejat, i que va començar quan encara estudiava a la universitat. Havia triat fer Disseny d'Interiors a ELISAVA, però una marca de roba de Barcelona es va fixar en ella i va proposar-li que en fos imatge. Així va començar tot.

En detall: Des d'aleshores treballa amb Sight Management Studio, una agència de models amb seu a Barcelona. També ha passat per les mans de la francesa The Face Paris, la britànica MiLK Management London i la danesa Unique Models.

A més, en una entrevista a la revista ¡Hola! el passat mes de febrer, Julieta Gràcia confessava que no havia pensat mai a dedicar-se a fer de model perquè veia les fotos de la mare i no es creia capaç de fer el mateix. Un món que ara l'apassiona. "Ella m'ha format i m'ha ensenyat gairebé tot el que sé de la moda. He pogut créixer i ara tinc el meu propi estil i personalitat. El que sempre m'ha dit és que em guiï pel meu sentit comú, que ningú sabrà millor que jo com vull mostrar-me al món", deia aleshores.

Un altre apunt: El seu èxit es compta també a les xarxes socials, com és propi d'altres famosos centennials. Només a Instagram, la Julieta Gràcia acumula en pocs anys més de 22.000 followers, que segueixen tots els seus moviments fent de model en grans desfilades. 

Per acabar: Entre els nous reptes professionals de la Julieta Gràcia, hi ha consolidar la seva carrera de model a París o Londres, i arribat el moment voldria continuar treballant sobre les passarel·les de Nova York o Los Angeles.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Model Moda Famosos