La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Foto inèdita de Jordi Basté amb 17 anys: molt cabell, sense barba i la mateixa cara

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

El presentador de ràdio del Grup Godó, Jordi Basté, sacseja les xarxes socials amb la fotografia que comparteix durant les últimes hores.

Què sabem? Jordi Basté, que recentment ha perdut a la seva mare, s'ha proposat sorprendre molt als seus seguidors d'Instagram i ho ha aconseguit. I és que el periodista i presentador ha obert el bagul dels records per recuperar una imatge seva mai vista de quan tenia 17 anys i estava a punt d'entrar a la universitat.

Què ha passat? Una foto de l'any 1983 és la que Jordi Basté ha publicat a les seves xarxes socials. Ho ha fet en un dia molt especial per ell, coincidint amb el 40 aniversari de Catalunya Ràdio. Una emissora on Jordi Basté va tenir l'oportunitat de començar amb només 17 anys, tal com ell mateix explica a la publicació que ha fet a les xarxes. "Em van fitxar per Catalunya Ràdio després de fer les proves pertinents", escriu el de Barcelona.

En profunditat: Una imatge de Basté de jove que ha deixat amb la boca oberta als seus amics i seguidors. El que va ser presentador de TV3 amb Mònica Terribas apareix amb la mateixa cara que té avui en dia. No ha canviat gens. El que sí que ha canviat i molt és el cabell del cap. Ara no en té i abans en tenia força. Ara també té barba blanca i en el moment de fer-se la foto amb 17 anys no en tenia. La imatge de Jordi Basté sent un adolescent és aquesta:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordi (@jordibaste)

Per acabar: Una publicació que acumula molts comentaris. Alguns d'ells són: "Tots tenim un passat", "Estàs igual", "Estàs més guapo ara", "No has canviat gens" o "Estàs igual que ara però amb menys cabell". L'aventura de Jordi Basté a Catalunya Ràdio va ser molt llarga perquè va durar més de 20 anys. Va ser l'any 2004 quan va fitxar per l'emissora RAC1, on continua avui dia, presentant el programa matinal El món a RAC1.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram RAC1