La Jungla
Helena Garcia Melero i Josep Cuní, a 'Tot es mou'
Foto: Helena Garcia Melero i Josep Cuní, a 'Tot es mou' | TV3
Televisió

Històric retrobament entre Cuní i Melero a TV3: imatges de la seva estrena fa 20 anys

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Helena Garcia Melero i Josep Cuní, a 'Tot es mou'
Foto: Helena Garcia Melero i Josep Cuní, a 'Tot es mou' | TV3

Catalunya Ràdio ha celebrat 40 anys aquest dimarts, amb una programació especial que ha recuperat algunes de les seves veus més conegudes. Hi havia Antoni Bassas, Mònica Terribas, Jordi Basté, Toni Clapés... i Josep Cuní, que després ha passat pel plató del Tot es mou de TV3.

Què en sabem? Dotze anys després de deixar Els matins de TV3, el matinal que va presentar entre 2004 i 2011 amb Helena Garcia Melero, Josep Cuní s'ha retrobat amb la seva excompanya al seu magazine actual de la televisió pública. Una entrevista que l'equip de xarxes del programa ha compartit al seu perfil de Twitter:

En detall: Junts han recordat el salt de Cuní, de la Cadena SER a Catalunya Ràdio, quatre dècades enrere, i com va passar de presentar el matinal a ser nomenat cap de programes. Recorda que els companys no s'acabaven de creure que deixés de fer ràdio en castellà: "Des de Madrid em deien, però tu faràs ràdio en català? És clar, és la llengua de Catalunya", responia ell. Tot plegat, per aconseguir un objectiu clar: "La meva obsessió era fer una ràdio que mirés fit a fit les grans cadenes espanyoles".

A més, sobre l'aventura televisiva de Josep Cuní a Els matins de TV3, l'equip de Tot es mou ha recuperat les imatges de l'estrena, el dia de Sant Jordi de 2004 a la plaça de Catalunya. Al vídeo hi apareixen tots dos, Cuní i Melero, 19 anys més joves. Aquell dia, ell li va regalar una rosa en directe, i junts van formar una parella televisiva que s'allargaria durant set anys. "La meva filla tenia tres mesets, em vas treure pràcticament de la baixa maternal", ha recordat la presentadora. "Ho vaig fer amb molt de gust", ha respost el veterà periodista.

Per acabar: La celebració pel 40è aniversari de Catalunya Ràdio s'ha allargat fins a les tres de la matinada. En total, 18 hores de programació en directe que han acabat amb una nova entre del No ho diguis a ningú de Jordi Basté, amb Pau Gasol, Joan Laporta i Sergi Mas, i un especial de La nit dels ignorants.

Categoria: La Jungla