La Jungla
Carmen Sevilla, en una imatge d'arxiu
Foto: Carmen Sevilla, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Mor Carmen Sevilla als 92 anys

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 27 de juny de 2023. 22:03
Temps de lectura: 1 minut
Carmen Sevilla, en una imatge d'arxiu
Foto: Carmen Sevilla, en una imatge d'arxiu | EFE

Carmen Sevilla ha mort aquest dimarts en un hospital de Madrid. Tenia 92 anys i en fa 14 que patia alzheimer.

Què en sabem? Carmen Sevilla va ingressar diumenge en un hospital de Madrid, en estat greu, per un empitjorament del seu delicat estat de salut. Aquest dimarts al matí, l'actriu havia estat traslladada a cures pal·liatives.

D'on venim? Carmen Sevilla va ser diagnosticada amb alzheimer el 2009, tot i que la seva malaltia no va transcendir públicament fins al 2012. Després de fer-ho públic es va retirar de la televisió. Des d'aleshores ha viscut en una residència de la localitat madrilenya d'Aravaca, on no rebia cap altra visita que la del seu fill Augusto.

A més, poc abans que Carmen Sevilla fes 92 anys, el passat mes d'octubre, el seu fill va explicar en una entrevista a Diez Minutos que la mare ja no el reconeixia, i que el seu estat era "molt complicat, però estable dins de la seva situació".

En detall: Carmen Sevilla va participar en 80 pel·lícules tant a Espanya com a l'Argentina, Mèxic, França o Itàlia, però també a Hollywood; va ser ballarina, cantant i presentadora de televisió. Amiga d'altres grans artistes com Lola Flores, Sara Montiel o Paquita Rico, es va guanyar el sobrenom de la núvia d'Espanya.

 

Categoria: La Jungla