La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Drama d'una presentadora de TV3, atrapada amb el nòvio a l'aeroport de Marrakech

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

Una presentadora de la cadena pública catalana, TV3, s'ha quedat tirada a l'aeroport de Marrakech. Així ho ha compartit ella mateixa a través de les xarxes socials, amb una piulada on deixa entreveure el seu gran malestar.

Què sabem? Una coneguda cara de TV3 ha anat a passar uns dies amb la seva parella a un lloc molt a prop de Marrakech. Concretament, han anat a una ciutat que es diu Imsouane, que se situa a 90 quilòmetres d'Agadir. Un destí conegut, entre altres coses, per les seves platges i per la pràctica de surf.

Què ha passat? Una presentadora de TV3, a través de les seves xarxes socials, durant el matí del dilluns 3 de juliol s'ha quedat tirada a l'aeroport de Marrakech, quan la seva intenció era tornar a Barcelona després de gaudir d'uns dies de vacances amb la seva parella. El cas és que a la periodista, sense avís previ, segons ella explica, li han cancel·lat el vol i no li han programat fins al cap de 24 hores. És a dir, si tot va bé, aconseguirà tornar a Barcelona durant el matí del dimarts 4 de juliol. "Et cancel·len un vol i te'l canvien per a l'endemà i ningú t'avisa ni et donen cap solució, i et deixen tirat a l'aeroport de Marrakech", lamenta la periodista i presentadora. El missatge és el següent.

De qui es tracta? Parlem de la periodista i presentadora amant dels esports, Laia Ferrer, que des del passat setembre presenta les notícies d'esports en el canal 3/24. Ferrer, de Badalona, s'ha agafat uns dies de descans per anar amb la seva parella a practicar surf. I és que tots dos són uns apassionats del món de l'esport i en concret del surf.

En profunditat: Laia Ferrer ha viatjat acompanyada de la seva parella, Mariano. Un home d'origen argentí amb qui està sortint des de fa alguns anys. La presentadora de TV3 està de nou molt enamorada i a través del seu compte d'Instagram, on acumula més de 31.000 seguidors, presumeix força sovint de la seva parella amb fotografies molt boniques de tots dos. A continuació n'adjuntem una.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🅛🅐🅘🅐 🅕🅔🅡🅡🅔🅡 (@laiaferrer)

Per acabar: Durant la seva estada a Imsouane, Laia Ferrer i la seva parella s'han allotjat en un luxós hotel ubicat just davant del mar, amb jardí i terrassa. Un hotel, que destaca per la seva cuidada decoració fins a l'últim detall, on el preu per nit ronda els 100 euros per persona aproximadament.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Instagram