La Jungla
Joan Laporta, en una imatge d'arxiu
Foto: Joan Laporta, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Laporta trenca el silenci pels rumors sobre la seva salut: "Diuen que petaré, ara faig dieta"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Joan Laporta, en una imatge d'arxiu
Foto: Joan Laporta, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Els comentaris sobre la salut de Joan Laporta fa temps que s'arrosseguen, tot i que últimament han anat a l'alça. Especialment en els últims mesos, per l'augment de pes sobtat del president del FC Barcelona. Rumors sobre els quals ha respost aquest dilluns.

Què en sabem? En una entrevista a La Vanguardia, Laporta assegura que es troba bé de salut i que "tots els indicadors són bons". Treu ferro a les notícies del seu estat de forma, i explica que abans feia més esport però que ara no té temps. Amb 61 anys acabats de fer, fins i tot fa broma amb el tema: "Em vaig fer una revisió exhaustiva amb 50 anys i va sortir molt bé".

En detall: Laporta assumeix, en aquesta mateixa entrevista, que ha de baixar de pes. És per això que ha començat a fer una dieta. Un canvi d'hàbits pel qual diu que està motivat perquè és estiu.

Què diu Joan Laporta?

  • "Els amics em diuen: "Un dia petaràs". Però tranquils, que tinc corda per estona".
  • "Faig la dieta d'esmorzar com un rei i sopar com un rodamon. Vaig començar pel meu sant, el dia de Sant Joan".
  • "Quan era més jove, en un parell de setmanes em posava en forma. A mesura que fas anys costa més".

Tot i això, Laporta confessa també que és un mal pacient. El president blaugrana explica que no és massa d'anar al metge, malgrat que és fill i net d'una família de doctors. "Si de petits anàvem amb històries, com que ens feia mal el braç o alguna cosa així, el pare ens despatxava ràpidament. No estava per punyetes. No soc d'anar al metge, malgrat que ho volia ser", recorda.

Categoria: La Jungla