La Jungla
Foto: | Twitter
Xarxes

Periodista de TV3 sorprèn molt amb les sabates que porta per anar a treballar

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Twitter

Un periodista de TV3 ha sorprès molt als seus companys i també als seus seguidors a les xarxes, amb el calçat que s'ha posat per anar a treballar.

Què sabem? La calor i les altes temperatures ja han arribat, i sembla que per quedar-se durant una llarga temporada. Per aquest motiu un periodista de TV3 ha optat per posar-se còmode i fresc per anar a la feina i ha apostat per un calçat que ha deixat sense paraules a molts.

Què ha passat? Un periodista de TV3 ha publicat en el seu compte de Twitter una imatge impactant de les sabates que s'ha posat per anar a treballar a la cadena pública. "Avui he anat a treballar ben còmode i fresc", escriu juntament amb la imatge que ha publicat durant les últimes hores. Una fotografia que ha rebut tota mena de comentaris i reaccions.

En profunditat: El calçat que ha escollit el periodista per anar a la feina són unes espardenyes de tota la vida, unes sabates que va popularitzar el pintor Salvador Dalí i que Rosalía també s'ha posat en més d'una ocasió, demostrant l'amor que sent cap a la seva terra. "He recuperat unes velles espardenyes de pagès que tenia guardades i que vaig comprar quan formava part de la colla de Cabeçuts i Capis de Ribes", explica el periodista en el seu compte de Twitter. Parlem de Jordi Eroles, expert en política i que fa molts anys, 30, que està vinculat a la cadena pública catalana. La imatge és aquesta.

A més: Els comentaris no s'han fet esperar. Entre els missatges que ha rebut el periodista destaquen els següents: "Elegància màxima", "Ni Armani fa aquest disseny", "Crearàs tendència", "Jo les faig servir cada estiu", "Xulíssimes" o "M'encanten".

Per acabar: Unes sabates molt còmodes que Eroles no només s'ha posat una vegada sinó dues. I és que avui dimarts 4 de juliol, tal com ha mostrat a les seves xarxes socials, ha tornat a TV3 amb les espardenyes posades. "Segon dia consecutiu que vaig a treballar amb espardenyes. Crec que les institucionalitzaré com a calçat oficial d'aquest estiu: còmodes i fresques", ha dit.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Twitter