La Jungla
Josep Maria Mainat, en una de les seves últimes aparicions televisives
Foto: Josep Maria Mainat, en una de les seves últimes aparicions televisives | TV3
Famosos

La foto més refrescant de Mainat en plena onada de calor: "Als genitals masculins no els agrada"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Josep Maria Mainat, en una de les seves últimes aparicions televisives
Foto: Josep Maria Mainat, en una de les seves últimes aparicions televisives | TV3

Amb els termòmetres ben a prop d'assolir els 40ºC a les terres de Ponent, i en plena alerta per l'asfixiant onada de calor que travessa Catalunya, la Generalitat ha emès un llistat de recomanacions per protegir-se de les altes temperatures. Beure molta aigua, evitar el sol i remullar-se. Indicacions que Josep Maria Mainat s'ha pres al peu de la lletra.

Què en sabem? Aquest dimarts a la tarda, Josep Maria Mainat ha fet pública la fotografia que mostra com està passant l'onada de calor. A la terrassa de casa, en una piscina plena fins a dalt i un munt de glaçons de gel surant a la superfície. Aquesta és la imatge del productor de televisió, prenent un bany en aigua congelada:

Què diu Mainat?

  • "Això dels banys freds és molt saludable, però als genitals masculins no els agrada gens ni mica".
  • "S'encongeixen, s'amaguen cap amunt i triguen mitja hora a baixar".

Un altre apunt: Mentre Mainat mira de combatre la calor com pot, continua el periple judicial amb la seva exdona, Angela Dobrowolski. Les últimes novetats arriben de la Fiscalia, que a finals de juny va anunciar que li demana una condemna de 16 anys de presó. L'alemanya està acusada d'intentar assassinar el seu exmarit, mentre dormia, amb una injecció d'insulina. Els fets van passar la nit del 22 al 23 de juny de 2020.