La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Presentador català sorprèn la seva dona: foto de fa 15 anys i missatge preciós

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Un conegut presentador català s'ha posat sentimental a través de les seves xarxes socials, del seu compte d'Instagram, amb una publicació molt bonica per celebrar que fa 15 anys que dura la història d'amor amb la seva dona.

Què sabem? Molts comentaris i reaccions són les que ha rebut un conegut presentador català de televisió, amb el detall que ha tingut durant les últimes hores amb la seva dona, de qui està molt enamorat i amb qui té dos fills, Martín i Mateo.

Què ha passat? El presentador català que ha sorprès la seva dona ha estat Frank Blanco. Ho ha fet recuperant una foto de fa molts anys, dels inicis de la relació amb la seva dona Sira Fernández, que també és periodista i es dedica al món de la comunicació. Una imatge que demostra que per molt que passin els anys tots dos continuen iguals: la mateixa cara i enamorats com el primer dia. 

En profunditat: "Si aquesta no és la nostra primera foto com a parella, poc li falta. I ja van quinze anys d'amor", ha escrit Frank Blanco, presentador del programa El Circ a la cadena privada 8TV. "Quina sort la meva que tinguis la paciència que tens... t'estimo", ha afegit el de Mollet del Vallès, que també presenta el programa Atrápame si puedes a Castilla-La Mancha Televisión. La foto de Frank Blanco i la seva dona Sira és aquesta:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frank Blanco (@frankblanco_oficial)

A més: Alejandra Castelló, la cantant Rebeca Pous, Chenoa, Llum Barrera o la catalana Elsa Anka han estat algunes de les moltes persones que ha comentat la publicació que Blanco ha dedicat a la seva dona, amb qui ha gaudit d'uns dies de vacances a Cadis, i amb qui es va casar l'agost del 2013 en una bonica i íntima cerimònia que va tenir lloc a la Costa Brava.

Per acabar: Serà a partir d'aquest cap de setmana quan Frank Blanco presenti el programa Fiesta a Telecinco. Ho farà amb la periodista i presentadora Maria Verdoy, ocupant el lloc d'Emma García que ha marxat de vacances d'estiu fins al mes de setembre.

Categoria: La Jungla