La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Frank Blanco es desfà per la seva dona i li envia un missatge que enamora a tothom

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El presentador de 8tv, Frank Blanco, està molt enamorat de la seva dona i una vegada més ho ha tornat a demostrar.

Què sabem? A través de les xarxes socials, el seu compte d'Instagram, Frank Blanco, presentador del programa de 8tv, El Circ, ha dedicat unes romàntiques paraules a la seva dona, Sira. Una publicació amb motiu de l'aniversari de la seva parella, que acumula molts 'm'agrada' i comentaris.

Què ha dit? Frank Blanco ha felicitat la seva dona amb una publicació en el seu compte d'Instagram on acumula més de 154.000 seguidors. El presentador ha publicat una foto de la seva parella, un primer pla, on apareix molt guapa prenent un cafè. "Felicitats Sira. Per molts anys més. T'estimo tota l'estona", escriu el de Mollet del Vallès. Una publicació que Blanco ha fet durant el dijous 22 de desembre. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frank Blanco (@frankblanco_oficial)

Les reaccions: Molts han estat els amics i seguidors de Frank Blanco que han reaccionat a la romàntica publicació que ha dedicat a la seva dona, amb qui es va casar l'any 2013. La felicitació suma més de 700 'm'agrada' i periodistes de Telecinco com Isabel Jiménez o Ana Terradillos han sigut algunes de les persones que no han dubtat a comentar la publicació. Entre altres es poden llegir missatges com: "Sempre està estupenda", "Felicitats a la més guapa de totes" o "Què gran és la Sira".

Per últim: El presentador del programa El Circ i la seva dona, també periodista, es van conèixer a principis de l'any 2000 quan Frank Blanco presentava un programa a l'emissora Los 40 Principales. Una relació, però, que van deixar al cap d'un temps. Més endavant van tornar a coincidir en un programa de televisió i es van enamorar novament fins avui dia. El matrimoni, que es va casar el 3 d'agost del 2013 en una ceremònia celebrada a Begur, Girona, té dos fills, Martín i Mateo, nascuts l'any 2011 i 2012 respectivament.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram 8TV