La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Paz Padilla recorda al seu marit mort amb un vídeo que impacta: "Sé que ets tu"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

La que va ser presentadora del programa Sálvame, Paz Padilla, ha recordat al seu marit mort. Ho ha fet a través d'un vídeo de pocs segons que ha publicat a les seves xarxes socials.

Què sabem? Paz Padilla, a banda de la televisió i del teatre, també es guanya molt bé la vida en el món de les xarxes socials, on acumula molts seguidors, més de dos milions de persones, i fa d'influencer, com la seva filla Anna Padilla.

Què ha passat? La presentadora i còmica ha recordat al seu marit mort, Antonio Juan Vidal, que va perdre la vida amb 53 anys a causa d'un càncer. Una mort que es va produir durant les vacances d'estiu del juliol del 2020.

En profunditat: Paz Padilla, després de la mort del seu marit, ha refet la seva vida i torna a estar enamorada d'un home. Però el record del seu marit, a qui estava molt unida, continua molt present en ella i no hi ha dia que no pensi en ell. Durant les últimes hores l'ha recordat amb un vídeo impactant que ha compartit a les seves xarxes. Un vídeo on es poden veure les mans de Paz Padilla i una papallona. "De cop i volta apareixies d'aquesta manera tan bonica. Sé que ets tu", afirma la presentadora, que pròximament estrenarà un nou programa a Mediaset, amb la seva filla, que es dirà Te falta un viaje. Vídeo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paz Padilla (@paz_padilla)

Per acabar: Els comentaris dels seus seguidors no s'han fet esperar. "No ens deixen i no paren de comunicar-se amb nosaltres", "Es comuniquen a través de la naturalesa", "Sense cap mena de dubte és ell" o "Sempre estan amb nosaltres, no en tinguis cap dubte". Aquests són molts dels missatges que es poden llegir a la publicació de l'andalusa, que suma més de 17.600 'm'agrada'.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram