La Jungla
Cristóbal Soria i Pilar Rahola, a 'La última noche'
Foto: Cristóbal Soria i Pilar Rahola, a 'La última noche' | Telecinco
Televisió

Gran esbroncada entre Pilar Rahola i Cristóbal Soria: "Quina por em fas!"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Cristóbal Soria i Pilar Rahola, a 'La última noche'
Foto: Cristóbal Soria i Pilar Rahola, a 'La última noche' | Telecinco

Un debat sobre les cirurgies estètiques ha suscitat molta polèmica a La última noche, el nou programa que presenta Sandra Barneda a les nits de divendres a Telecinco. Les diferències d'opinions al respecte han portat a una confrontació entre Pilar Rahola i Cristóbal Soria.

D'on venim: Una de les cartes de La última noche aquest divendres ha estat un debat sobre les operacions estètiques, que han augmentat en els darrers anys i, cada cop més, se sotmeten a elles adolescents i joves que volen canviar la seva imatge. Concretament, alguns dels tertulians i tertulianes assenyalaven la perillositat de fer un abús d'elles, més enllà dels retocs puntuals.

  • De fet, alguns joves influenciadors a les xarxes socials que s'han sotmès a nombroses operacions estètiques es trobaven a plató per explicar les seves experiències, fet que ha xocat amb l'opinió d'alguns col·laboradors del debat.

Què en diu Pilar Rahola: La catalana ha estat una de les més polèmiques de la tertúlia, criticant la banalització de les cirurgies estètiques als programes de televisió, on en moltes ocasions famosos expliquen les seves experiències.

  • La tertuliana ha destacat l'augment de les operacions dels pits en noies joves: "Que si ara me n'he pujat el pit, que si me l'he baixat... els pits de les nenes joves, quina mania amb tocar-los, per Déu!".
  • Pilar ha enviat un missatge a les noies joves: "No us toqueu els pits, estimeu-vos!".

En detall: Seguidament de les paraules de Rahola, Cristóbal Soria s'ha enfrontat a ella verbalment: "Mira'm a la cara, Pilar Rahola. T'ho repeteixo, mira'm a la cara, Pilar Rahola", paraules que han provocat la reacció de la tertuliana: "Ui! Quina por em fas...".

Què en diu Cristóbal Soria: El tertulià ha explicat que ell també s'ha operat i ha criticat a Rahola la seva posició. Aquests són els titulars del que ha dit:

  • "Jo també m'he operat, i quin és el problema?".
  • "Això no és per riure, perquè tu t'ho estàs emportant al riure".
  • "El primer que has dit és que les nenes de 18 i 19 anys no haurien d'operar-se, però crec que el titular del programa seria que em fa molta por que Pilar Rahola hagi de dir a les nenes d'aquest país a quina edat s'han d'operar dels pits".
  • "Jo estic operat i la meva autoestima i confiança els tinc pels núvols".
  • "M'he operat les parpelles de baix i les parpelles de dalt. Quin és el problema?".