La Jungla
Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Televisió

Destapada la famosa de Telecinco amb qui Rauw Alejandro podria haver estat infidel

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Rauw Alejandro ho ha negat una vegada rere l'altra, però els rumors d'una possible infidelitat a Rosalía no s'aturen. L'última en dir la seva, Amor Romeira, que assegura que el cantant porto-riqueny hauria tingut més que una amistat amb una famosa de Mediaset.

Què en sabem? La col·laboradora de Telecinco ho va explicar fa poc més d'una setmana al programa Fiesta. Va dir que Rauw Alejandro hauria estat infidel a Rosalía amb una famosa concursant de realities de la cadena, amiga seva, que també és influencer i que sovint ha estat "vinculada amb el tema dels cantants". Ara se'n sap el nom: Zaira de la Morena.

En detall: Zaira de la Morena és exconcursant de dos dels programes més vistos de Telecinco, Mujeres y Hombres y Viceversa i La isla de las tentaciones. Té 23 anys i és de València.

Què diuen? Quan Amor Romeira va assegurar que Rauw i Zaira podrien haver estat amants, també va dir que havia vist els missatges que s'intercanviaven a través del mòbil. "Si jo fos Rosalía i veiés els missatges, em faria mal. Crec que hi ha hagut alguna cosa entre ells", va afirmar.

Un altre apunt: Zaira no és el primer nom de dona en aparèixer a la llista de possibles infidelitats de Rauw Alejandro. La primera i més sonada va ser Valeria Duque, model i influencer colombiana a qui hauria conegut a Mèxic. Tots dos han negat la relació.