La Jungla
Foto: | Europa Press
Televisió

Victoria Federica ho dona tot de festa i fa petons a la boca a una amiga seva

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La filla de la infanta Elena, Victoria Federica, és una enamorada del món de la nit i la festa. Sempre que pot, que acostuma a ser molt sovint, surt de festa i ho dona tot. Gràcies a un programa de Telecinco també hem sabut que Victoria Federica és una enamorada de les seves amigues i està molt unida a elles, en especial a una.

Què sabem? Victoria Federica ha estat enxampada en una actitud molt còmplice amb una amiga seva. Unes imatges d'ella que segur no agraden gens a la seva mare, infanta Elena, que és molt tradicional.

Què ha passat? La germana de Froilán s'ho ha passat molt bé de festa per Madrid, on ha sortit amb un grup d'amics. En el moment del comiat ha tingut un detall molt afectuós amb una amiga seva, demostrant la boníssima complicitat que hi ha entre les dues.

En detall: Victoria Federica és molt amiga de les seves amigues i recentment ho ha demostrat. La jove influencer ha sortit de festa per Madrid i en el moment del comiat s'ha fet un petó a la boca amb una amiga seva per marxar a casa amb molt bon gust als llavis. Una situació que ha deixat molt al·lucinat a un amic de Victoria Federica, també molt tradicional, que estava en el seu costat en el moment de fer un petó als llavis a la seva amiga. El moment és aquest:

Per acabar: El programa que s'ha fet ressò d'aquestes imatges ha estat Vamos a ver, presentat per Joaquín Prat a Telecinco. En el mateix programa també s'han fet ressò de la nit de festa de Gerard Piqué a Barcelona, a la sala Apolo, en companyia d'una jove de cabell fosc que no és Clara Chia. Una nit de festa de Piqué on va estar acompanyat d'Ibai Llanos i Neymar, que es va fer petons amb dues noies tot i que d'aquí a unes setmanes serà pare.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco