La Jungla
Foto: | Europa Press
Televisió

Gerard Piqué s'ho passa pipa amb una noia morena en una discoteca de Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

El que va ser jugador del Barça, Gerard Piqué, ha estat enxampat de festa en una coneguda discoteca de la capital catalana. Una festa on ha estat molt ben acompanyat d'una noia jove de cabellera morena.

Què sabem? L'ex de Shakira, Gerard Piqué, ha sortit de festa per la capital catalana i ho ha donat tot i més. Així ho demostra un vídeo que circula d'ell per les xarxes socials, del que s'ha fet ressò el programa de Telecinco presentat per Joaquín Prat.

Què ha passat? Crida l'atenció que en el vídeo Gerard Piqué s'ho passa molt bé, i es mostra molt afectuós i atent, amb una noia jove de cabellera morena que no és Clara Chía, la seva actual novia amb qui surt des de ja fa temps després de trencar la relació amb Shakira, amb qui té dos fills en comú.

En detall: Gerard Piqué i la jove noia de melena morena han estat vistos molt còmplices en una discoteca de Barcelona. Parlem de la sala Apolo, situada a la zona del Paral·lel. I és que allà els dimecres a la nit s'hi celebra una popular festa que es diu Bresh, on també s'hi han deixat veure Rosalia i Rauw Alejandro quan estaven junts. Foto de Piqué i la seva amiga:

A més: Gerard Piqué no estava sol de festa. Amb ell també hi havia el seu gran amic i soci, Ibai Llanos. De fet, Llanos, en un moment de la nit, ho va donar tot quan va sonar una cançó de Shakira. Concretament el tema Te felicito. Una cançó que Gerard Piqué no va voler ballar i per evitar que la gent el mirés o li fes broma va desaparèixer momentàniament de la sala.

Per acabar: Piqué i Llanos no eren els únics famosos de la discoteca. Tal com ha informat el programa de Telecinco també hi havia Neymar acompanyat de dues noies, una de cabell fosc i l'altre de cabell ros. De fet, amb una d'elles, segons el programa de Mediaset, es va fer un apassionat petó. Una polèmica nit de festa de Neymar que es produeix a un mes de ser pare amb la seva parella, Bruna Biancardi.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué