La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

La catalana María Casado enamora amb la foto que penja de la seva filla Daniela

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La periodista catalana de Barcelona María Casado està vivint un moment molt feliç. I és que s'ha convertit en mare de la seva primera filla. Una criatura que es diu Daniela i que ha tingut amb la seva parella, Martina, que és cantant, catalana, de Tarragona i a qui va conèixer a finals del 2020 gràcies a una amiga en comú.

Què sabem? María Casado està gaudint al màxim de la seva etapa com a mare. La catalana va donar a llum a la seva filla a finals d'agost en un hospital de Màlaga. Una criatura que va néixer el dia 29 a primera hora del matí, tal com Casado va informar a través de les seves xarxes.

Què ha passat? La presentadora, que viu a Màlaga i treballa amb l'actor Antonio Banderas, ha enamorat als seus amics i seguidors amb la tendra imatge que ha publicat d'ella i la seva filla. Una imatge que no para de rebre tota mena de comentaris.

En detall: "L'amor de la meva vida. T'estimo Daniela". Aquest és el missatge que escriu la presentadora i periodista en el seu compte d'Instagram. Una publicació on María Casado, de blanc, apareix amb els ulls tancats i subjectant a la seva filla en braços a punt de fer-li un petó a la galta. Daniela, lluint una calceta de color blanc a conjunt amb la seva mare, apareix de cos sencer. Tot i que la cara la té tapada per un xumet per protegir el seu anonimat. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by María Casado (@mariacasado78)

Per acabar: "Meravella", "Enhorabona", "Benvinguda Daniela", "Moltes felicitats" o "Estàs vivint un moment molt bonic". Aquests són només alguns dels comentaris que es poden llegir a la publicació. Comentaris com el que ha fet Martina, parella de María Casado i mare de Daniela. La cantant de Tarragona no ha fet servir paraules, només l'emoticona d'un cor de color vermell.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram