La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Irene Montero ja no és com era: canvi radical inspirat amb aquesta famosa catalana

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Irene Montero, parella de Pablo Iglesias, ha sorprès molt amb la seva nova imatge. Una nova imatge de la qual ha presumit durant les últimes hores. Ho ha fet al seu pas per Saragossa, on ahir dijous 28 de setembre tenia previst un acte.

Què sabem? Moltes són les persones que opten per canviar de look i donar un nou aire a la seva imatge, coincidint amb una nova temporada. I precisament això és el que ha fet Irene Montero, després de tota una vida amb els cabells més aviat llargs.

Què ha passat? La nova imatge d'Irene Montero ha estat molt comentada i recorda molt a una cantant catalana molt famosa. I és que totes dues, actualment, porten el mateix pentinat. Un pentinat que està molt de moda i pel qual cada vegada més dones aposten.

En detall: Irene Montero, fins fa res, tenia el cabell llarg i escalat de les puntes. I parlem en passat perquè ara ja no és així. La dona de Pablo Iglesias ha passat per la seva perruqueria de confiança i ha donat un canvi molt afavoridor a la seva imatge. I és que Montero ha passat de tenir els cabells llargs a portar-los molt curts, per sobre de les espatlles. Un pentinat que es coneix com a 'Mom bob'. La nova Irene Montero és aquesta:

Per acabar: Un canvi d'imatge que recorda, i molt, al de la cantant Aitana, que es va donar a conèixer gràcies a participar en el programa Operación Triunfo on va quedar en segon lloc. I és que l'artista catalana, que surt des de fa temps amb Sebastián Yatra, actualment també porta el cabell molt curt, per sobre de les espatlles. De fet, totes dues porten un pentinat quasi idèntic. L'únic que varia és el color. Irene Montero aposta per un to més clar, en tons castanys, mentre que Aitana llueix un cabell molt negre.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Irene Montero