La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Angie Cárdenas i Tatiana Arús en contra de Georgina Rodríguez i la seva cara

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Per tots és sabut la poca simpatia que el presentador Alfons Arús té cap a Shakira. I és que en més d'una ocasió el presentador ha parlat malament de la cantant colombiana durant les últimes setmanes, quan no paren de sortir testimonis contra Shakira denunciant les seves males formes i aires de diva.

Què sabem? Durant aquest matí del dilluns 2 d'octubre Angie Cárdenas i la seva filla Tatiana han atacat a Georgina Rodríguez, deixant clar que la parella de Cristiano Ronaldo no els hi acaba de caure massa bé.

Què ha passat? Georgina Rodríguez està en el centre de la notícia per diversos motius. Un d'ells és la suposada crisi sentimental que viu amb la seva parella. L'altre és la intenció de Georgina de demandar a tots els mitjans de comunicació que parlin de la seva vida, especialment abans del 2017 que és quan va començar la seva relació amb Cristiano Ronaldo.

En detall: En el programa matinal de La Sexta s'han fet ressò del pas de Georgina Rodríguez per París amb motiu de la setmana de la moda. La parella de Ronaldo va ser una de les assistents a la desfilada de la firma espanyola Loewe. Per a l'ocasió va lluir unes botes altes d'hivern, tot i que encara fa calor, que seran tendència durant els pròxims mesos. Analitzant les imatges de Georgina Rodríguez, Tatiana Arús, filla d'Alfons Arús, s'ha fitxat amb tots els retocs estètics que l'espanyola s'ha fet a la cara i ha dit el següent: "Hauria de vigilar perquè penso que s'està excedint i cada vegada està canviant més la seva imatge".

Per acabar: Angie Cárdenas, parlant de la decisió de Georgina Rodríguez de posar demandes als mitjans de comunicació per parlar de la seva vida, ha dit: "El que no pots fer és esborrar la teva vida ni el teu passat". La parella del presentador, amb qui té quatre fills, també ha dit: "Hi ha gent que mai parla de la seva vida i sí que té sentit que la vulguin protegir, però aquesta senyora ho ha explicat tot sobre ella i el que sabem és gràcies a ella". Posarà Georgina Rodríguez una demanda també al programa d'Arús?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: La Sexta