La Jungla
Quim Masferrer amb unes veïnes d'El Bruc a 'El foraster'
Foto: Quim Masferrer amb unes veïnes d'El Bruc a 'El foraster' | TV3
Televisió

La discussió més explosiva i divertida a 'El foraster' de TV3: "Tot el dia estàs a missa"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Quim Masferrer amb unes veïnes d'El Bruc a 'El foraster'
Foto: Quim Masferrer amb unes veïnes d'El Bruc a 'El foraster' | TV3

El foraster de TV3 ha tornat a enganxar a milers d'espectadors amb una nova entrega al Bruc, on Quim Masferrer s'ha trobat amb dues veïnes que han protagonitzat una de les discussions més explosives i divertides de la història del format.

D'on venim: El Bruc, situat a la comarca de l'Anoia, ha estat la ubicació escollida de la nova entrega d'El foraster. Allà, Quim Masferrer ha visitat un poble marcat de dalt a baix per la presència imponent del massís de Montserrat. I, a més de voltar pels carrers del poble, també ho ha fet pels camins de la muntanya i, fins i tot, ha acabat fent el cim en una de les grans aventures de la seva vida.

En detall: Caminant pels carrers d'El Bruc, en Quim es va trobar amb la Montserrat i la Lluïsa, dues veïnes amb grans dots teatrals, les quals li van fer saber des d'un principi quan li van explicar que totes dues havien actuat a la Festa del Timbaler.

  • La Festa del Timbaler, històrica al Bruc, commemora els fets històrics de les batalles del 6 i el 14 de juny del 1808 de la Guerra de Francès a l'entorn del coll de Can Maçana, punt de comunicacions obligat en el desplaçament de les tropes franceses.

En profunditat: Després de parlar amb en Quim, les dues veïnes han representat els seus papers amb una discussió a base de crits, que ha deixat amb la boca oberta al presentador.

  • "Ets una poca-solta", "tot el dia estàs a missa", "i tu hi vas d'amagat perquè el teu marit no ho sàpiga"... han estat algunes de les frases del diàleg espontani enmig del carrer de les dues divertides veïnes d'El Bruc.

A més, el programa ha finalitzat amb un dels moments més destacables del programa i, segurament, de la temporada quan en Quim ha escalat una de les mítiques agulles de la muntanya de Montserrat. Un moment que ha deixat impressionats a alguns dels espectadors, tal com han expressat a les xarxes socials.

Categoria: La Jungla