La Jungla
Carles Porta a 'Luz en la oscuridad'
Foto: Carles Porta a 'Luz en la oscuridad' | Movistar Plus+
Televisió

Carles Porta continua l'imperi de 'Crims' i fa el salt a Movistar Plus+ amb dos nous casos

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Carles Porta a 'Luz en la oscuridad'
Foto: Carles Porta a 'Luz en la oscuridad' | Movistar Plus+

Després del salt d'episodis de Crims (TV3) al catàleg de Movistar Plus+, la plataforma continua apostant pel gènere true crime i l'aliança que ha establert amb Carles Porta, que arribarà amb un nou format original a la plataforma el 31 d'octubre amb dos nous casos mediàtics.

D'on venim: Tal com la periodista Anna Punsí va avançar a Principal el desembre de 2022, nous casos de crims arribaran aquest 2023 en castellà, després d'haver-ne adquirit els drets i haver traduït al castellà les temporades ja emeses a TV3.

En detall: Amb l'èxit que fa suport a Crims (TV3), Porta arribarà a Movistar Plus+ amb "una sèrie de llarg recorregut", evolucionant cap a un gènere més cinematogràfic, juntament amb True Crime Factory i Goroka.

  • El nom del nou format de la plataforma que fa referència al concepte narratiu de Crims, Luz en la oscuridad, s'estrenarà el 31 d'octubre amb dos casos de crims i continuarà amb nous casos.
  • Luz en la oscuridad comptarà amb la participació dels protagonistes reals dels casos, víctimes, investigadors, advocats, periodistes i altres implicats de manera directa a cadascuna de les històries.
  • A més, el format ha rodat escenes als llocs on van passar els fets per contextualitzar els capítols i donar-li aquest toc més cinematogràfic.

En profunditat: 'Daniela, Dulce y Bella' i 'El niño pintor' seran els dos primers casos que Luz en la oscuridad narrarà i mostrarà, després d'un rodatge i muntatge molt cuidats.

  • 'Daniela, Dulce y Bella' es remuntarà a l'estiu del 2019, quan tres homes creuen haver lligat per internet, després que una noia els hagi promès una gran nit si passen a buscar-la per un poble perdut a la Ribera Alta de l'Ebre. Daniela, Dulce i Bella no són qui diuen ser, i la promesa d'una nit de sexe i diversió esdevindrà en una història de segrest, extorsió i robatori amb violència.
  • El cas de 'El niño pintor' narrarà el mediàtic cas de David Guerrero, el qual va desaparèixer l'abril de 1987, amb tan sols 13 anys, i encara no se sap res d'ell. Un periodista esperava a David a la galeria on havia exposat per primera vegada un quadre, però el nen prodigi de la pintura mai es va arribar a presentar. Amb la investigació encara oberta, la família d'en David encara no té resposta.

Per últim: Luz en la oscuridad es preestrenarà al Festival de Cinema de Sitges el pròxim 8 d'octubre, abans de la seva arribada a Movistar Plus+.

Categoria: La Jungla