La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Ana Rosa Quintana parla d'orgasmes i fa aquest comentari a un convidat català

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

La presentadora de Telecinco, que ara presenta un programa durant les tardes, ha parlat d'orgasmes en el seu espai que es diu TardeAR. Ho ha fet per fer-se ressò d'un estudi que diu que moltes dones no estan satisfetes amb la seva parella i que quan estan en el llit fingeixen.

Què sabem? Ana Rosa Quintana ha parlat d'orgasmes durant la tarda del dimarts 3 d'octubre en el seu programa. Les paraules de la presentadora, que mai parla d'aquests temes, han sorprès a més d'un.

Què ha passat? A banda de repassar l'actualitat i parlar de famosos, Ana Rosa Quintana, en el seu nou programa que no acaba de funcionar, també es fa ressò d'estudis que fan entitats internacionals. Estudis com el que ha comentat en el seu programa relacionat amb les deslleialtats, orgasmes i dones.

En detall: Ana Rosa Quintana quasi mai parla de la seva vida privada i íntima a la televisió. No obstant, durant la tarda del dimarts 3 d'octubre, ha fet una excepció per presumir de l'encantada que està amb la relació que manté amb el seu marit Juan Muñoz. "Si com a dona no arribes a l'orgasme el que has de fer és divorciar-te". Aquest ha estat el consell que Quintana ha donat a totes les dones que estiguin preocupades per les seves relacions sexuals. Unes paraules per deixar clar que ella està encantada de la vida amb el seu marit i que no li cal fingir. "Si les dones no arriben a l'orgasme amb les seves parelles és normal que siguin infidels", ha afegit la presentadora.

Per acabar: Parlant d'orgasmes i d'infidelitats Ana Rosa Quintana ha entrevistat al català de Mollet, Albert Arnaiz, que ha escrit un llibre sobre la infidelitat. Arnaiz en el programa de Quintana ha admès que ell sempre és deslleial a les seves parelles, tot i que en alguna ocasió s'ha acabat enamorant. Una entrevista on Ana Rosa ha fet un comentari que no tocava, sobre el físic d'Arnaiz. "Què passaria si a més de ser infidel fossis guapo?". Una pregunta incòmoda i fora de lloc, que ha generat molt riure a plató. No ha fet tanta gràcia a Arnaiz, que ha intentat respondre com ha pogut.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco