La Jungla
Michelle Jenner, en una imatge d'arxiu
Foto: Michelle Jenner, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Michelle Jenner trenca amb Javier García després de més 10 anys i un fill en comú

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Michelle Jenner, en una imatge d'arxiu
Foto: Michelle Jenner, en una imatge d'arxiu | EFE

Michelle Jenner i Javier García han trencat, quan fa més d'una dècada que van iniciar la seva relació de parella. El 2018, l'actriu i el seu nòvio van tenir el seu primer fill junts.

Què en sabem? Tal com ha avançat ¡Hola!, Michelle Jenner –de 37 anys– i Javier García es van separar abans de l'estiu. El temps dirà si la ruptura és definitiva, o si finalment decideixen donar-se una segona oportunitat, però l'entorn de la parella ha explicat que han passat les vacances separats.

En detall: Molt discreta amb la seva vida privada, se sap que Michelle Jenner va conèixer el pare del seu fill el 2012. Un any després, l'artista de Barcelona va marxar a viure a la casa de camp de l'empresari, que es dedica a ensinistrar gossos.

A més, el 2018 Michelle Jenner va confirmar que esperava un fill amb Javier García, un nen a qui van anomenar Hugo i que ha crescut a la mateixa casa de camp, amb un hort i alguns animals, allunyat de l'estrès de la ciutat.

Un altre apunt: Més enllà de la relació amb Javier García, se sap que anteriorment Michelle Jenner havia estat nòvia de l'actor Javier Hernández durant quatre anys (2005-2009) i el cantant Leiva uns altres tres anys (2009-2012).

Per acabar: Michelle Jenner compagina ara la seva faceta de mare amb la vida laboral, a punt d'estrenar Berlín, que és un spin-off de La casa de papel, i a l'espera que arribi als cinemes la seva última pel·lícula, Ocho apellidos marroquís.

Categoria: La Jungla