La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Laura Escanes felicita la seva filla Roma recuperant aquesta foto del passat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Laura Escanes avui 2 d'octubre viu un dia molt especial. I és que la filla que té amb comú amb Risto Mejide, que es diu Roma, està d'enhorabona. La petita fa anys i la seva mare ho ha celebrat a les xarxes recuperant una foto del passat.

Què sabem? Laura Escanes viu un moment molt especial. I és que la seva filla Roma, de la relació amb Risto Mejide que va sortir malament, fa anys. La petita, que va néixer a Barcelona, fa quatre anys.

Què ha passat? La influencer catalana, que surt amb Álvaro de Luna amb qui té una vida sexual molt activa, ha recuperat una foto del passat per felicitar l'aniversari a la seva única filla. Una imatge que mostra el gran vincle que existeix entre mare i filla.

En detall: Una emoticona d'un cor de color vermell, una altra emoticona d'un pastís i un número quatre de color negre. Aquest ha estat el missatge que Laura Escanes ha escrit juntament amb la imatge que ha publicat en les seves històries d'Instagram. Una imatge en blanc i negre, capturant un moment d'ella i la seva filla mentre es donen la mà. Una imatge que s'interpreta com que Escanes mai deixarà sola a la seva filla, passi el que passi. Parlem d'això:

A més: Fa uns dies Laura Escanes plorava en el seu compte d'Instagram perquè deia que tenia la regla i que la seva filla li havia dit unes paraules molt maques. Roma li va dir a la seva mare que mai l'oblidaria. Unes paraules que van fer que Escanes es posés a plorar i no pogués parar.

Per acabar: Laura Escanes sap que la seva vida privada és el que més interessa i és el que realment la fa guanyar seguidors a les xarxes. Per aquest motiu cada vegada és mostra més disposada a parlar de les coses de la seva vida íntima, ja sigui de la seva parella, filla o inclòs del seu ex, Risto Mejide, que ha tornat amb Natalia Almarcha per enèsima vegada després de diverses anades i tornades.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes