La Jungla
Miguel Ángel Silvestre, en una imatge d'arxiu
Foto: Miguel Ángel Silvestre, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Així és Rebeca Toribio, la nova nòvia de Miguel Ángel Silvestre, destapada per una pífia de Paz Padilla

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Miguel Ángel Silvestre, en una imatge d'arxiu
Foto: Miguel Ángel Silvestre, en una imatge d'arxiu | EFE

Molt discret amb la seva vida privada, Miguel Ángel Silvestre no acostuma a parlar de les seves relacions. Però en les últimes hores hem sabut que té nòvia nova. No perquè ho hagi explicat ell, ni perquè ho hagi filtrat cap paparazzi, sinó per una espifiada de Paz Padilla a les xarxes socials.

Què en sabem? Paz Padilla és aquests dies a Ubrique (Cadis), i ha coincidit en un tablao flamenc amb Miguel Ángel Silvestre. Cantaven Pitingo, Paco Candela i Nina Alemania, mentre la humorista s'ha dedicat a gravar en vídeo. No se n'ha adonat que a les imatges hi havia l'actor valencià, compartint carícies i abraçades amb una altra dona, les ha pujat al seu compte d'Instagram i tots els seus seguidors ho han pogut veure.

Qui és ella? La dona que acompanya Miguel Ángel Silvestre és Rebeca Toribio, empresària i influencer madrilenya de 29 anys que a la seva edat ja ha aconseguit aparèixer a la llista Forbes de líders per sota de la trentena. Tot un èxit que té origen en Superchulo, el restaurant de cuina vegetariana que va obrir el 2017 a Madrid.

A més, recentment ha publicat Rainbow Food, el llibre on narra la seva història de superació per obrir el seu negoci. Una obra que defineix com "una teràpia", els beneficis econòmics de la qual estan destinats a una associació de familiars de persones amb anorèxia i bulímia.