La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

David Valldeperas deixa fatal a Paz Padilla i diu tot això d'Ana Rosa Quintana

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

David Valldeperas, el català que va ser director del programa Sálvame, ha parlat sense filtres en el pòdcast Querido Hater. Ho ha fet per recordar com va ser el final del programa Sálvame, que va arribar a la seva fi el passat mes de juny després de 14 anys en antena.

Què sabem? David Valldeperas també ha parlat de Paz Padilla, que durant una època va ser presentadora del programa i de cop i volta va marxar sense donar explicacions. També diu la seva sobre Ana Rosa Quintana, que ara té un programa a les tardes ocupant el buit de Sálvame.

Què ha passat? David Valldeperas, que va dirigir el programa Sálvame, ha recordat com va ser la fi del programa Sálvame, espai estrella de Telecinco que durant anys va donar moltíssima audiència a la cadena. També ha parlat dels directius de Mediaset i la raó per la qual van decidir cancel·lar el programa.

En detall: Valledeperas, en el pòdcast de Querido Hater, ha dit que el final del programa Sálvame "va ser un cop d'estat en tota regla". També ha dit que l'única explicació que es va donar a tot l'equip és que "hi havia un canvi en la línia editorial del mitjà i que el programa ja no encaixava". Valldeperas també ha dit: "Mediaset no volia un programa incòmode i hi havia un interès a desprestigiar el programa".

A més: Valldeperas també ha parlat de Paz Padilla, que durant anys va ser presentadora del programa i de cop i volta va marxar de l'espai arran d'una forta discussió que va tenir amb Belén Esteban. "No tinc cap relació amb ella ni tampoc la vull tenir. Jo em vaig creure la seva estima i m'he adonat que era una estima per interès. Ella el que volia era tenir un aliat dins la direcció del programa, res més".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Valldeperas (@davidvallde)

Per acabar: El català expert en televisió i entreteniment també ha parlat d'Ana Rosa Quintana, que des de fa unes setmanes té programa propi durant les tardes, ocupant el buit de Sálvame. "Ella té el seu estil, fa el que pot i també té els seus seguidors", ha dit Valldeperas conscient que el programa de Quintana no acaba de funcionar bé. "El que fèiem nosaltres era un espectacle", ha afegit. Una entrevista on David Valldeperas diu que no descarta, en un futur, fer el salt a Antena 3. "Jo vaig on hi hagi feina i on em paguin bé".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió