La Jungla
Almudena Cid a 'Joaquín, el novato'
Foto: Almudena Cid a 'Joaquín, el novato' | Antena 3
Televisió

Almudena Cid se sincera sobre la relació amb Christian Gálvez: "Ho he passat molt malament"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Almudena Cid a 'Joaquín, el novato'
Foto: Almudena Cid a 'Joaquín, el novato' | Antena 3

Almudena Cid ha estat la convidada de l'entrega d'aquesta setmana de Joaquín, el novato. L'exgimnasta ha parlat amb Joaquín Sánchez de la seva polèmica ruptura amb Christian Gálvez i sobre la maternitat.

D'on venim: Almudena Cid ha confessat els complicats moments que va viure després de la ruptura amb l'expresentador de Pasapalabra, amb qui portava quinze anys de relació i ara espera un fill amb Patricia Pardo, presentadora dels matins de Telecinco.

En detall: L'exgimnasta s'ha sincerat amb el presentador sobre el patiment que va viure després del divorci amb el presentador Christian Gálvez. Cid assegura que "no ho va veure venir" i va patir molt.

Què en diu Almudena Cid: L'exgimnasta ha reconegut que va estar "molt malament, però ho havia de passar". Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

  • “Vaig pensar 'no em sortirà res', 'ningú m'estimarà'... em vaig començar a ofegar i ho veia tot negre”.
  • “Em van ajudar a sobreviure aquests mesos amb tot el batibull que tenia i a entendre que res se n'havia anat, que tot seguia en mi”, referint-se als seus amics Tino Moran i Marisa Mateo, que li van oferir suport en un moment de gran impacte mediàtic.
  • “A la vida de parella vaig creure que sacrificant-me aconseguia coses, (...) però he començat a valorar-me”.

En profunditat: Pel que fa a la maternitat, un tema del qual s'ha parlat molt respecte a Almudena, la convidada ha reconegut que sempre "ho ha tingut al cap", tot i que s'alegra de no haver fet el pas amb la seva exparella Christian Gálvez: "De la que m'he lliurat! (...) Crec que el cos és molt savi i sabia que no".