La Jungla
Natalia Almarcha, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Natalia Almarcha, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Natalia Almarcha, nòvia de Risto Mejide, ja és 'influencer' (malgrat que no volia ser famosa)

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Natalia Almarcha, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Natalia Almarcha, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Natalia Almarcha va deixar ben clar que no volia ser famosa, després de començar la seva relació de parella amb Risto Mejide. Però sembla que ha canviat d'opinió quan ha vist les coses bones que li podia donar la fama, ha decidit obrir les xarxes socials que fins ara mantenia en mode privat i ja acumula gairebé 50.000 seguidors.

Què en sabem? En les últimes hores, Natalia Almarcha ha començat a publicar contingut nou a Instagram. Fotos i recomanacions sobre farmàcia –la seva especialitat– que comparteix amb els seus seguidors. Amb el perfil obert, la nòvia valenciana de Risto Mejide ja supera els 46.500 seguidors. Un canvi sobtat de la gestió de la seva imatge amb la qual està esdevenint una nova influencer, igual que va fer Laura Escanes quan va començar la seva relació amb el presentador.

D'on venim? Després de mesos de relació, Risto va parlar de la seva nòvia per primer cop el passat mes de març. Va explicar que ella havia demanat anonimat total per la seva persona, que rebutjava l'exposició pública i que volia continuar amb la seva carrera de farmacèutica. "Algun dia pot ser que anem a un photocall perquè jo l'hi demano. Però he de ser molt respectuós amb això. M'hi va la relació", deia aleshores.

Un altre apunt: Natalia i Risto s'acaben de donar una nova oportunitat, després de la seva segona ruptura en molt pocs mesos. L'última vegada, la valenciana de 27 anys semblava que havia deixat el publicista per tornar amb el seu exnòvio. Però alguna cosa deu tenir Mejide perquè Almarcha torni amb ell cada vegada, amb el dubte de si és la bona o si hi tornarà a haver separació. 

Categoria: La Jungla