La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Crítiques a Laura Escanes per recordar el moment més romàntic amb Álvaro de Luna

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Laura Escanes, avui dimarts 3 d'octubre, s'ha despertat de molt mal humor. Així ho ha fet públic ella mateixa a través de les xarxes socials, del seu compte d'Instagram.

Què sabem? Laura Escanes estrena un nou capítol en el seu pòdcast de Podimo. I per la promoció d'aquest nou capítol s'ha publicat un vídeo de pocs segons on Laura Escanes recorda un dels moments més romàntics viscuts amb Álvaro de Luna.

Què ha passat? Laura Escanes, que acaba de celebrar l'aniversari de la seva filla Roma, recorda el moment quan Álvaro de Luna la va treure a l'escenari, en ple concert, per dedicar-li una cançó en directe. Un moment molt especial que es va fer viral a les xarxes.

En detall: Avui 3 d'octubre Laura Escanes estrena un nou capítol del seu pòdcast. Parlem d'una conversa amb Mar Lucas. Una conversa on les dues, entre altres coses, parlen de música, de les xarxes socials, de les seves pors i d'allò que els genera ansietat. Per promocionar aquest nou capítol, Podimo ha llançat a les xarxes un breu vídeo on Escanes recorda com va viure el moment quan la seva parella la va treure a l'escenari i li va cantar una cançó en directe. Els seguidors d'Escanes, en veure el vídeo de promoció, li han fet arribat tota mena de crítiques i comentaris negatius, que han molestat molt a la catalana i han servit perquè comenci el dia amb molt mal peu. "M'he despertat de mal humor, però això vol dir que el dia només pot anar a millor", diu Escanes en un vídeo que ha pujat a Instagram i que s'ha gravat des de la cuina de la seva casa de Madrid. Algunes de les crítiques que ha rebut són: "Posa't a treballar", "Cada vegada m'agraden menys les teves publicacions", "Ets una immadura" o "Et queixes de tot". Parlem d'això:

Per acabar: Un nou capítol en el seu pòdcast on Laura Escanes també parla del seu germà, amb qui durant temps es va especular que tenia una mala relació, igual que amb el seu pare. "Jo anava a fer mal al cor", diu la catalana parlant del seu germà. També diu que ara la relació entre ells és bona, que ja s'han perdonat i que tot forma part del passat.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes