La Jungla
Blanca Suárez a 'El Hormiguero'
Foto: Blanca Suárez a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

El moment més "ridícul" de Blanca Suárez amb Alejandro Sanz: "Estava trista i compungida"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Blanca Suárez a 'El Hormiguero'
Foto: Blanca Suárez a 'El Hormiguero' | Antena 3

Aquest dimarts 3 d'octubre, Blanca Suárez i Enric Auquer han visitat El Hormiguero per promocionar Me he hecho viral, la nova pel·lícula que protagonitzen els actors. I, durant l'entrevista, Suárez ha fet una confessió que no ha passat gens desapercebuda.

D'on venim: Com és habitual al programa presentat per Pablo Motos, Trancas i Barrancas han proposat el joc d'explicar una història i endevinar si és o no real, i Blanca Suárez s'ha animat a explicar una situació que va viure.

En detall: La història que ha explicat l'actriu es remunta al lliurament dels Ondas de l'any 2017, quan Blanca Suárez va guanyar un premi pel seu paper a la sèrie de Telecinco Lo que escondían sus ojos.

Què en diu Blanca Suárez: L'actriu ha començat explicant que és usual en ella "fer el ridícul" en aquestes situacions. En aquesta ocasió, es trobava a Sevilla per recollir l'Ondas. Aquestes han estat les declaracions de l'actriu:

  • "Era un moment personal una mica confús i trist. Estava compungida i per res era el meu millor dia. Aleshores, vaig sortir a recollir el meu premi i a donar les gràcies. Em vaig posar a plorar, però no en el sentit de 'Quina emoció!'... estava malament, no podia parlar, convulsionant, amb mocs... Quin horror!".
  • "Vaig dir: 'Surt d'aquí, això no ho remuntaràs. No t'asserenaràs, amiga. Ves a casa teva'. Vaig agafar la meva bossa i me'n vaig anar".
  • "Vaig intentar sostenir la meva dignitat com vaig poder. Vaig travessar l'escenari i, de sobte, aixeco la vista i veig Alejandro Sanz".

En profunditat: Suárez ha continuat explicant el moment, quan es va venir a baix i va plorar juntament amb Alejandro Sanz: "Estava entre bastidors perquè el següent a recollir un premi o a actuar era ell. Em va mirar i vaig plorar, però nivell llegenda. Em va dir: 'Vine'. I aquí em vaig ensorrar. Em vaig veure plorant desconsolada, amb els mocs, abraçada fort Alejandro Sanz. En aquell moment, no el coneixia gaire".